Lipat en skvätt...

Haha....fan va blödig (!!??!!) man är...
Precis kollat på svt:s Barnmorskorna, med viss blandad förtjusning faktiskt.
En del av mig skriker AAAAAAAALDRIG, NO WAY JOSÈEEE att jag tänker ligga där å känna mig "som om jag vore bunden mellan två tåg som kör åt varsitt håll"...
Den andra (mkt mindre) delen av mig just nu tänker på hur överväldigad pappan till ett av barnen blev....grät å nästan hulkade av lycka... mamman var väl för omtöcknad för å visa sin lycka gissar jag....fiiiiifan....
Men visst....de är små mirakel de där små blåa sakerna som huttas upp på magen efteråt :)

Lördag idag... inte gjort många knop såhär långt. Ska väl iofs inte göra så mkt fler mer än jobba ikväll å ev. gå ut å svira efteråt. Fan vet om jag kommer palla....
Samtidigt...det är EN helg av många å varför skulle inte JAG kunna partaja efter 9 timmars jobb om andra pallar? Mest att det är tråkigt att man inte kan ladda ordentligt innan då jag slutar 00 inatt.

Jaja....Liza är strax på intågande...ska ha lite fashionshow här hemma....så här lagom panikigt inför kvällen haha
Måste ju se till å käka lite innan....

Ciao

Öhh, öhh, öhh

Så lät jag när jag vaknade i morse...fick inte luft! Finns inget värre än att vakna av att man råkar stänga igen munnen å tro att man fortfarande kan andas genom näsan....
Heltäppt :( Hate
it...

Igår var en helt grym dag!!!
Först drog jag på mig långkallsingar å följde med Liza ut till Pålsjö där vi tog en lång, härlig promenad i solskenet! Men hur den människan lyckas bli så blöt om sina fötter är fan ett mysterium....?
Efter det var det en snabblunch å än snabbare dusch som gällde innan bussen gick ner till stan. 13.00 satt jag där...ahh....jag gillar verkligen att sitta där! Hos min urduktiga och trevliga frisör :)
Gick därifrån rejält mkt blondare å fattigare...
.haha
Ramlade in i några skoaffärer å provade skor. Det är ju fan att man ska vara precis emellan två storlekar! Det följde dock med ett par vita tygskor hem i påsen ;) Det där med en extra sula i skorna är fan underskattat! Nu satt skorna som gjutna...
Sååå nöjd!
Hem å slappade lite innan det var dags för kvällsmat. Favoriten, lasagne :) å jag är fan grym på att laga mat! för en tid sen förbjöd M mig att experimentera i köket...men nu gör jag det å experimenten blir riktigt jävla bra!

Fredag idag.... ska jobba lite i eftermiddag... hey, jag ska jobba hela helgen iofs!
Annars ska jag väl inte göra så mkt. Sitta lite med skolan...bläääe

Jag vill ju oxååååå träääänaaaaaaaa!!!!!!!! :(


Dags å slå igen di blaue

Haft en bra dag. Tvättat å städat....
Liza kom över på kaffe å smutstvätt ;)
Trevligt trevligt....

Imorrn ska jag till johanna! äntligen...har längtat sen lucia typ....

Ikväll har min kropp fått en extra omtanke, ansiktsmask å len som en barnrumpa om ben å annat :)

Men nu är jag tröööött!

upp imorrn å walka med lajzan tror jag det blir (såtillvida det inte snöstormar imorrn oxå)

ciao

På gränsen till kräk...

Vissa kvällar när jag dricker kaffe mår jag bara såååå illa.... å ju mer jag tänker på det desto mer illa mår jag. Uäck!!!
Har inte ätit alltför bra idag...ajdå....men bättre inget alls än massa skit eller?
Spenderat mesta delen av dagen med Lizan. Strosat runt på Väla och på stan....dock inte hittat några kläder eller skor. Kom hem med en liten påse från Ikea å en från Tasty House.
Köpte en fin ny lampa till sovrumsfönstret...myyyys!
Skitbra att min bok jag beställt är försenad....

Trött som ett svin är jag....borde inte vara det när man "inte gjort många knop" under dagen egentligen.
Får väl gå å lägga mig med Håkan....

( å imorrn ska jag ringa johanna å boka tid...bannemig!)

Spelar det nån roll?

Läste nyss i HD en "undersökning" gjord av just nämnda tidning angående politiker å porrhotell....haha...
Vinklade det visst lite som jag själv ville där....
Näe, allvarligt (svårt å va men jag gör ett försök) så handlar det om huruvida politiker och kommunanställda ska bo på porrfria hotell under sina tjänsteresor eller inte.
Porrets vara eller icke vara....porrens? heter det kanske? haha
Men...är jag fel ute när jag tror att det är pay-tv? Inte har väl hotellen en ren porrkanal? Jag vet inte.... tycker det är en ganska fånig diskussion.
Vill man ha porr så får man väl betala separat för det, antingen om man nu gör det genom pay-tv eller om man får dra å köpa en porrblaska. Nöden har ingen lag...?
Tycker mest synd om städarna på hotellet....såg nån dokumentär av nåt slag nån gång från bland annat "mitt å manges" hotell i Gbg å städarna får titt som tätt putsa gujja från tv-skärmen. Äcklos!

Jag är nog varken för eller emot porr... det rör mig inte i ryggen som man säger. Bara jag KAN slippa exponeras för det är jag glad.

Näe, nu har jag tjötat bort en bra stund med Lajzan...så nu är det lite brådis om jag ska hinna med det jag har tänkt idag ;)

Ska kila å sola litegrann....underhålla brännan :)

Home sweet home!

Skönt å va borta, men alltid skönast att komma hem igen.
Sov över iaf, fick upp värmen rejält där borta! Vi fick sova i lilla rummet så där vart det kokhett nästan. Alltid lika rädd att jag ska trilla ur våningssängen bara...brukar ju muppa mig i sömnen.

Nu har vi diskuterat vad vi ska se för film (halvhjärtat som faen men iaf) i över en timme.... nu börjar Cold Case så jag får väl se det istället.
Lite trött är man allt, kidsen å vi icke-barn-havande har inte riktigt samma syn på det dära med sköna sovmornar. Iofs somnade vi tidigt, men vem fan vill vakna halv åtta en söndag?
Mange sover ju som om nån klubbat ner honom vad som än händer, medan jag vaknar för minsta lilla... typ när micron stängs å öppnas i köket då det är dags för välling vid 5snåret.

Har det blivit nån snöstorm??? haha...
Varit soligt å fint men KALLT. Var ute å lattjade fotboll å kastade studsboll på gatan med kidsen. Skoj :) Jag å Wilmis spelade Fia med hutt oxå....dock utan hutt, för hur skulle det se ut? Får nog ge ungen ett riktigt Fia-spel i födelsedagspresent...hon kan junte gärna komma till dagis å säga att hon spelat Fia med hutt??!!

Träningsabstinens nu... riktigt jävla hemskt...

Det blåser ute så det är KALLT här inne oxå... nästan bud på att ta ur glasen ur fönstren för de läcker in så mkt kalluft att de egentligen kvittar. Lönt å ha full värme i elementen liksom....det fladdrar i gardinerna av kalldraget :(

Näe, nu missar jag ju serien....
"ledig" dag imorrn oxå...jobb 4 timmar för min del å antagligen heldag för han-den-dära :(

Fått nog av ägg, köttbullar å Janssons? jotack

Snart på g norrut

Det blir en kortis-visit i stugan över helgen. Sover troligen över en natt bara....kanske rentav åker bara över dagen, beror på hur kallt å fuktigt det är där. Antar att de har eldat ordentligt i två dagar nu iofs....

Kvällen igår blev mysig, trots att det blev hämtpizza....haha... vi som skulle göra gourmetmat! Manges jobb som sätter käppar i hjulen som vanligt.
Nu på förmiddagen har vi varit en sväng om solariet å haft mysmorron. Så skönt när inte nån av oss MÅSTE gå upp.
Var väl egentligen tänkt att vi skulle vara i Halmstad nu nånting, men why rush?

Inget snö-oväder ännu, men jäklarihavet vad det blåste inatt!

Jenny å co, jag saknar ju er oxå! Se nu till å iaf fixa dator....

GLAD PÅSK....igen...haha

Det där med hälsa....

I veckan fick vi en notis med posten om att de kommer att byta ut våra brevinkast.... tydligen så främjar de vi har nu (vanliga inkast i dörren) till postpersonalens ohälsa...
Ok tänkte jag, vad skönt om vi nu får postfack allihop nere vid entrén så slipper brevbärarna springa upp å ner i vår trånga trapp....kan tänka mig att det är halt å jävligt å äckligt att springa upp å ner när det är 20 grader inne å minus ute sen....
MEN... (som Tony Irving säger) igår när jag kommer hem från jobbet möts jag av nya brevlådor...jämte dörrarna till alla lägenheter!! What?!
Vad är det egentligen för ohälsa de drabbats av? Luktar det apa i så många lägenheter när de ploppar i posten i de vi haft innan eller....hilfe?
Så nu ska vi ha en brevlåda bakom vår ytterdörr som bara ska öppnas med nyckel...yey, jag å nycklar....

Har precis tryckt i mig en marabou chokela med luftbubblor....DET är hälsa det mina vänner ;)

Ojdå...

...jag kan junte gärna erkänna att jag tyckte Sibel var bra....inte bra för min image...haha
Jag gör ju kräkljud när folk säger att Sannas å Sibels schlagerlåtar var bra....

Jaja...det finns en softare Sicka som inte bara lyssnar Kent ;)

Ni vet väl...

...att idag ska man ta det piano å ha långtråkigt? Allt för att Jesse hade det boring back in the days....

Till å med här i lyan har det blivit lite påskkänsla, efter många om och men blev det iaf ett påskris med lite svarta fjädrar å vita pappers-tjofräser som jag gjort själv av sönderklippta kuvert...haha..
Allt i vårt hus görs jävligt halvhjärtat å light...mest för jag inte pallar göra ALLT själv.

Ska jobba 12-16 idag, sen får vi se vad som händer. Krassliga som vi är, är vi inte säkra på om vi ska umgås med andra i risk för å smitta. De övriga är väl i stugan, vilket jag oxå velat...OM det inte varit skitväder å man är lite suuuk.
Köpte Echinatex å zinktabletter igår iaf, får se om jag blir någe bättre. Är lite emot tabletter å att joxa i mig saker som jag egentligen knappt vet vad det är, men nu är jag ju redan besatt av nässpray....

Såg Sibel på tv4-morron, sjöng en riktigt bra låt...får se om man kan hitta den kanske...

Näe... äta upp resten av frullen....får bli en stor brunch idag så man står sig över lunchtimmarna på jobb. Mkt kaffe blir det...hehe

GLAD PÅSK PÅ ER ALLA!!!!!

(å kom nu ihåg att ha tråkigt....haha)






Idag är det onsdag...

...jag har lite myror i brallan...

Förmiddagen spenderade jag med gamla cd-skivor å lite lätt pluggande....(läs myyycket lite pluggande)
Tjongade igång lite Travis, Oasis å Lenny :)
Diskberget Allan gjorde mig sällskap en bra stund dessutom...urk!

Precis kommit hem efter en sväng nere vid havet med Lizan. Skönt med lite promenad i solskenet!
Det blåste som faen så vi gick inte så jättelångt, men det var gott med sällis å sol.
Den rosa pantern ville inte vara med på bild! haha....så ska man INTE säga till mig för då hamnar man där.
It's time for my revenge dear friend ;)




Här är Manges kära strandkiosker:



Tror det var hans första "jobb" på jobbet. Tradigt att folk ska kladda å förstöra allt i sin väg oxå...

Ramlade förbi Pastamannen å sen hem med Sicka å Liza till jobb.
Förkylningen är inget vidare, lever på nässpray å alvedon. Den som kom på nässprayet ska fanimej ha nobelpris eller nåt. Annars hade jag aldrig kunnat sova nånsin...
Mange är riktigt risig han oxå nu, så påsken verkar ligga illa till....buhuuu
Dags för en alvedonkur, en clementin å några liter vatten.

Fröken dagen till ära med röd kall näsa :)

image471



Har jag förresten sagt...

...att jag klarade tentan med marginal? skööönt

...att jag ta-mig-tusan fållade upp vardagsrumsgardinerna igår? (impad? jotack jag oxå!)

...att jag skriver snabbare på datorn än Mange gör, trots att han är lite kompjutter-geek?

...att jag numera har ett "kosmetiskt snyggare" kontrakt på mitt jobb (?)

...att vik-jobbet "helt plötsligt" ville ha utdrag från belastningsregistret? Var den väntad? haha...not!

...att rödvin på en tisdag är oerhört underskattat?

...att snö i mitten på mars INTE var välkommet? Det ska va minst 10 grader å sol för faen!

...att detta är en låt som ger mig en rejäl energikick?

...att jag efter helgen haft Liza-abstinens? Tur vi sågs några timmar idag över x antal cigg å kaffe ;) haha

...att jag borde plugga?

...att jag missade bussen i morse å fick gå i snö-äcklet ner till Knutan? En nätt promenix på 20 min...

...att det återigen var alldeles för längesen jag träffade Fia?

...att den dära lilla piercingdjävulen drar lite i mig?

...att sänglamporna fortfarande inte är uppsatta?

...att jag gick helt i onödan till ett bibliotekhelvete (usch hemska ställe) för att INTE låna en bok idag?

...att jag smittat ner Mange med min förkylning...?haha...är det JAG eller slarvandet ute i lördags??

...att när jag skrev uppsatser på folkis så skulle syfte-avsnittet skrivas i "att-form"?


image464

Gonatt gott folk!


Bajsväder

Hagel/Snö/Regn/Rusk idag...var ju ganska fint när jag vaknade i morse.
Uppe med tuppen vid sju å tvättade, men nu börjar jag bli ganska trött minsann. Hade svårt att somna inatt när jag kom hem, låg å hade myror i benen konstigt nog.

Gårdagen kommer nog gå till historien som en av mitt livs tradigaste dagar. Söndag å jag höll på å få ett psykbryt de luxe. Mange var bakis som ett as å jag ville men orkade inte göra ett piss...
Så mkt å göra men noll lust alls.

Jobbarhelgen avklarad, varit en lugn helg...

Tvättar, pluggar, städar...ja säg nåt jag INTE gör idag??
Hade tänkt sola å åka förbi chefen en sväng...men jag vill absolut inte gå ut i detta rusk :(

Förresten...min granne måste ha Tourettes. Ytterst märklig karl det där...vet inte om man ska skratta, gråta eller bli rädd för fanskapet. Sitter där inne i sin sunkiga (fördom 1) ungkarlslya å skriker svordomar å dricker sig läbbig (fördom 2, delvis bevisad då man möter honom på förmiddagarna utanför Ica med ett sexpack folkis).

Får väl fortsätta fejja här...ser alltid ut som kriget efter mina jobbarhelger....å nu är definitivt INGET undantag.

Hur kan sovrum bli så jävla dammiga??? fan otroligt....


"Ska bara vara med på förfesten...."

Jag undrar vad det kan ha varit för förfest om man kommer hem klockan fem på morronen? haha....som OM det inte var väntat ;)
Skoj att han haft skoj iaf.

Igår kom vi faktiskt iväg till Väla. Men hitta vi nåt? Njae... Mange prova MASSOR på MQ men antingen är han felkonstruerad, kläderna felkonstruerade eller så är han helt enkelt äckligt kräsen (å tråkig i mina ögon!).
Fick med oss nya sängkläder i satin å nya glödlampor till  sänglamporna, nu kanske de äntligen kan komma upp på väggen? dream on....haha
Som vanligt blev det liiiite senare än jag velat så jag fick stressa i mig lite mat å stressa mig iväg till jobb :( Alltid samma jävla visa.
Jo...btw....när vi var på MQ hitta jag en söt gul "tunika" från Bondelid som jag kved lite över... "prova den, å passar den så får du den" sa Mange....STORA ÖGON!! WHAT? Den kostade trots allt 699 eller 799!
"Tycker du om den så vill jag ge dig den".... ehhh HUH?
Givetvis satt den som en smäck...INTE! Såg ut som en förvuxen 2åring i kycklingdräkt. Å givetvis hitta jag inget annat...
Men vad har hänt? Har han blitt galen?

Vet inte vad jag ska göra idag...känner mig rastlös men orkeslös. Skulle behöva göra så mkt men vill inte...

Har jag förresten nämnt att jag är förkyld igen? Förbannade jävla skit... mitt immunförsvar bortskänkes snarast för det funkar ju ändå inte :( SUR blir jag.

Åhhh, what's a girl to do?

Oinspirerad...

Jag brukar vara bra på att kunna ordbajsa ihop ordentligt oväsentliga blogginlägg titt som tätt, men för tillfället har jag nog lite bloggtorka?
Dagarna har bestått av vikariat på Tofta, träning, mat å sen bingen....
Det händer inte så mkt skoj just nu. Man längtar bort! Jag är sååå sugen på att ta tåget å bara POFF så är det massa go snö å fina bergstoppar som möter en. Jag vill åka SKIDOR!!!!
Jag tål inte snön när den uppenbarar sig här nere, men kan toklängta efter att åka TILL den.
Solen har inte skämt bort oss på sistone, det märks...hade den i ögonen när jag körde norrut igår morse men när jag efter första lektionen titta ut så spöregna det :(

De frågade om jag ev var intresserad av ett vik på 10 veckor... gahh... klart jag egentligen är, men jag MÅSTE göra klart skolan. En lärare som har halvtid i en trea (TREA?!?!) och vikarierar upp resten av timmarna ska ha barn å kommer sluta senast i maj. Är det inte ironiskt att hon är utbildad gymnasielärare å hamnar i lågstadiet? Hon gick från en gy-skola till smått....jag hade inte velat det altså.
Jaja....det är ju iaf inte aktuellt för min del som sagt.

Idag var det tänkt att vi skulle ut till Väla å shoppa lite till sambon...får se om vi hinner det innan jag börjar jobba. Har de senare passen denna helgen, skönt....börjar 16 idag å 18 imorron.

Vem tror ni vinner schlagern ikväll?? Jag håller stenhårt på småländskan med de fuuuula fejkade läpparna. Snälla Challe, easy on the restylane eller vafan du nu gjort med dina vanskapta läppar!! :(

Påsklov nästa vecka på skolan, så det blir inget vikarierande.....lite jobb på Statoil är inplanerat men annars bara en dag i Lund å sen plugga sören.
Jag hoppas jag har klarat tentan?? det ger sig på tisdag....gah. Kommer bli sååå ledsen om jag kuggat, har aldrig kuggat förr jue :(

Näe...dags för frulle...kaffet börjar ryta åt mig i magen att det vill ha sällis!

Hoppas du har det gott uppe i hufvudstaden kära Lajza :)

Ha en trevlig helg alla!!!

(Ska man plantera balkonglådorna snart igen eller?? hilfe....)



VILL ÅKA SKIDOR!!!!!!!

Å DRICKA VARM CHOKELAAAA


Butter, Trötter, Toker

Vad heter de andra fyra?? Glader...men sen?

Jag är trött på att här inte händer ett jota när jag inte är hemma å gör det... Butter och bitter tant känner jag mig som :( Fan så less...
Efter vikariat, träning och handboll är jag nu trötter. Är så trött på att det fortfarande inte ges några ordentliga direktiv!!!!!!
Jag är hyffsat pubertal som fnissar inombords när spin-instruktören säger "å så går vi upp i tvåan"

Handbollen var kul å se....de vann ju för bövelen!

Igår var jag i Åhus/Kristianstad en sväng....stället måste ju upplevas liksom!
Shoppade mig nya träningskläder å en kepa :)

Dags å sussa snart....upp å jobba i morron oxå.... :)

Sen redan fredag....jaiks!

Allvarligt...?

Carola har varit en av Sveriges största artister i 25 år...
Behöver hon stöd från härs å tvärs då kan man tycka?
Man vet väl för faen (nästan ingen svordom faktiskt) vad man ger sig in på...å att risken för att floppa finns trots att man är ett stort namn å att media skriver mest om en...klart som faen (där har vi den igen) att man skriver mkt om henne för folk läser ju.

Hur många skulle läsa om de skrev om Sibel som har ont i magen eller Nordman har nageltrång?

Precis vad jag behövde

En portion Liza, en portion träning, en portion sol å massa tjöt :)
Soligt å härligt väder ute, som upplagt för lite strosande på söder...
Köpte med massa frukt å grönt hem, smaskens!
Precis vad jag ville ha ut av dagen :)

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra? Borde ta tag i där jag lämnade saker å ting igår...badrummet blev inte ens halvstädat mitt i allt.
Äh får se....ska väl leta upp lite pluggande å sätta fart med oxå... komma i fas efter sege-tentan.

Härlig fortsatt månda' alla!

image458

Jag ska sluta grubbla å gräva ner mig....punkt slut...

Så tråkigt...

...att jag nu försökt dra mig till minnes vad tentan innehöll å wikipediar fram svaren...
So far so good

Borde gå å lägga mig...men är nog lite övertrött nu.
Slut på söndagen om 0 min....var hälsad sköna måndag!!!

Snart är älsket på väg hem...på tiden...

Oj...

...ja, vad ska man säga?

Trots att jag inte direkt är nån översocial människa så känner jag mig extremt ensam ikväll :(
Pratat i telefon med både mamma å lillsis en lång stund, men jag vet inte jag...känner mig helt deppig nu bara.
Mange har jobbat sen lunch, skulle hem en snabbis på middag men kom på att han skulle åka tillbaka å jobba undan istället. Vi fick några minuter ihop i kärringgrillen iaf...

Min städnoja slutade med att det istället är saker överallt. Blev avbruten mitt i allt å sen vart jag både ledsen, men oxå glad. Mano? Jag?
Mest ledsen...trots att jag verkligen inte borde, eller jag FÅR inte va ledsen...

Sitter å dricker kaffe å äter plopp med tutti-fruttismak. Trodde INTE jag skulle gilla den men det gör jag....dessvärre ;) Den har legat i min väska i en vecka nu, så ikväll tycker jag allt den fick göra mig sällis iaf.
Är det nån som smakat ploppen med päronsmak?
Kollar på Mastermind, så otroligt bra. Nog den bästa Wallanderfilmen faktiskt, såg den på bio med mina päron å till å med pappa diggade den. Men han hade nåt roligt annat namn på den, minns du vad det var bror?
Tycker det är roligt när det blandas 08a-dialekt å skånska :)
Micke Nyqvist är braaaa

Ledig nu må-tis...eller ja...ledig är man ju ALDRIG som student på riktigt. Men ja...inget schemalagt skola på hela veckan faktiskt. Ons-to har Tofta bokat mig å fredag ska jag nog jobba 2 timmar....

Kom hem...jag tycker inte om å va här själv :(

Bra för hälsan...

...att titta på så vidriga program som Rent Hus på 4an...
Hur kan man bara stå ut å bo så? Visst, tydligen skriver de på kontrakt att inte städa på 14 dar eller nåt...men iaf? Det har ju inte med städ-ovilja att göra, det där är ju nåt mentalt?!?!
Kiss på väggen i programmet fick mig iaf å ta i med hårdhandskarna på våran toa.
Den är REN, men ska bli otäckt ren. Rensar just nu ut saker ur badrumsskåpet. Vi har ett riktigt miniskåp, men ändå trängdes 4 tomma deo´s däri?! Jag har tagit bort ena hyllan så nu är där bara två....hoppas detta ska bidra till mindre skit i längden...
Saknar toan i lund...den var mkt fräschare (jo faktiskt) å framförallt större! Den här är så mini att man inte vet vart man ska göra av röven...

Mange är å jobbar (förvånad nån?) så jag är alldeles alena å uttråkad till MAX! Därför ter sig städning vara ett bra tidsfördriv... Måste röja lite i klädkammaren sen, igen...eller ja...fortsätta snarare...kom inte så mkt längre sist än att röja ut gamla kläder. Nu är det övre hyllorna som ska ses över...

Gårdagkvällen var sådär....blev lite ovänner i onödan. Eller...egentligen är jag fortfarande lite arg, när jag väl ryter till ska jag väl för fan få lite respons?
Kollade schlagern i brist på annat....säger varken bu eller bä faktiskt....

Sov länge idag, hade egentligen tänkt ramla ner på mitt favvopass på Frille, men eftersom jag vart uppe så tidigt igår så ville jag bara ligga å ha det gott idag....halv elva minsann! Men sen, och nu, spritter det i benen på mig! Riktigt mår dåligt så rastlös är jag....

Därför tar bloggen slut nu....
punkt slut...måste göra NÅT!


Gjord, men avklarad?

Tentan är gjord nu iaf...vet dock inte alls hur det gått. Så svårt när det är 2 essäfrågor á 15 poäng vardera å sen tre andra frågor bara. Hade dock ganska tur med frågorna, bara en jag verkligen inte ville haft.
Jaja....gjord iaf...

Mange blev inbeordrad att jobba i Malmö i helgen så jag fick skjuts till Lund...stackars liten å jobba IGEN! minns inte när han hade en helt ledig helg sist?

På vägen till tåget hem ramlade jag in på Lagerhaus...köpte lite smått å gott :) Doftljus bland annat.
Sååå härligt väder ute! Egentligen skulle man ju vara ute å strosa men kul å göra det själv då??
Hade tänkt att putsa fönsterna men jag blev plötsligt så trött efter lunchen att jag måste nog vila lite. Vaknade fem i morse med ångest å kunde givetvis inte somna om :(

Gick å la mig halv elva eller nåt igår....Hade en toppenkväll med mitt hjärta!
Överraskade honom litegrann... Åkte till Väla en snabbis å sen hämtade vi upp thaimat å mös i soffan.
Kaffe å semla å ännu mer mys.
Både han och jag gick å la oss jättenöjda, å att han var nöjd med SIN dag gjorde mig kalasglad! :) Jag hade gjort mitt yttersta faktiskt...

Får se hur länge Mange jobbar ikväll...hoppas inte för länge, jag vill ha en mysig hemmakväll men film å chirre!

Näe....hämta kudden å lägga mig under filten en stund innan jag tar beslut om vad som ska hänta idag....

over and out

Tihi...

Nu hade blommorna kommit :)
Han uteslöt att de kom ifrån svärmams genom att jag råkat skriva en smiley efter mitt "Grattis på födelsedagen! Den här ska bo med dig på jobbet ;)"
Satans oxå...jag som försööökte va lite hemlighetsfull....

mohahaha

Älsklingens dag!

Idag fyller mitt hjärta år!

Sjöng för honom (stackars jävel, men skrattade gjorde han för sång å dans hör ju ihop eller hur?) å kramades lääänge i morse innan han fick privilegiet att bli skjutsad till jobbet!
Han fick sina skor, en låda Alladin hjärtan å ett kort jag pysslat ihop alldeles själver ;)
Undra om han har fått sin blomma på jobbet? Han har inte hört av sig än iaf... Jag har köpt en krukväxt faktiskt, som han kan ha kvar på jobbet för hans skrivbord är så jävla stort å bara massa skärmar å skit...behöver lite organiskt tyckte jag!
Nu har jag precis varit över till kondiset jämte för å köpa nåt i tårtaväg....
(ursäkta men vafan händer utanför??? låter som en bulldozer hankar sig fram....? näe...men nära.... en stor jävla lastbil med lyftkran på som krafsar i nåt)
..... men ni ska ju inte tro att där fanns så mkt. FAN att jag inte hann tänka på det lite tidigare? kärringen innan tog de sista två prinsessbitarna så jag valde varsin semla å vaniljhjärta å så köpte jag sånna födelsedagsljus ;) Ramlade in på Ica där jag köpte en rosbukett...
Alltså jag är så jävla söt å gullig flickvän idag att till å med jag vill vara tillsammans med mig!

Har tvättat å städat lite smått oxå...OCH varit flitig med pluggandet, men det är mkt kvar dessvärre :( Det sätter sig liksom inte ordentligt som jag vill.

Tur att vi inte bokade in nåt i Köpenhamn i helgen....Mange ringde förut å sa att han blivit beordrad å jobba i helgen....fück! Börjar (är redan) trött på hans jävla projekt nu... Nu får det fan va nog, det kan inte vara meningen att man ska tvingas jobba mer än heltid i veckorna OCH jobba vareviga helg oxå?
Nån jävla måtta får det ju vara!

Näe...tillbaka till böckerna! Imorrn jävlar...det ska dansas på marginalerna ;)



Favoritkvinnan till min favoritman!


image457

Spank me...

Istället för å åka hem å plugga fastnade jag på jobbet å både tvättade å städade bilen UTROPSTECKEN
Men nu är den fin iaf...
Vart en snabbis på Väla...blev ett par skor till Mange, ett par väldigt välbehövliga dessutom!
Nötter å nåt skydd till hans nya Ipod...
Mannen ifråga fyller ju år imorrn....28 jävla barre.... då är det alltså bara 6 månader å 5 dar tills jag gör samma sak.
Jag har beställt blombud till hans jobb imorrn oxå....sschhh

Dags å sova.... upp å träna step/core imorrn å HJÄLP jag behöver all vila jag kan få!




Luktade vår ute!

Kom iväg å solade till slut....skönt! Plågades dock med dålig musik....att man inte kan få lov att stänga av musiken?? Det luktade underbart ute, VÅR!! Men med snö....förstås...

Fått en del pluggat....är som effektivast nu känner jag... saker börjar falla lite på plats iaf.
Ångrar att jag lovade att jobba imorrn, hade behövt va hemma å plugga :(

Har lagat nyttig (?) mat till lunch (+middag+lunch igen) som var jättegod. Dock stinker jag vitlök idag....kommer bli outhärdligt för mina kära spinningkamrater sen idag....haha



Kycklingfilé med massa kryddor jag inte ens kan uttala...haha... luktade lite pepparkaka i ugnen...
Bulgur kokad i buljong å med massa chilikrydda
Egengjord tzatziki, kalamataoliver, fetaost, cocktailtomater, avokado, ruccula....
Sen försökte jag mig på en liten specialare....haha...med tortillabröd, pesto/olivolja/vitlök/citron
Brödet svällde som fasiken i ugnen....men gott ble de!

Ska ta å packa träningsväskan....liza kommer om 20 min. Idag blir det spinning med Anna (enligt schemat iaf?)
Ska inviga skorna....goddamn it! :)

Packa å snart bege sig...Mange ska på AW ikväll....käka å bowla här på Olympia, så jag är home alone å ska plugga å mysa har jag tänkt....

Ciao

Fucketifucketifuck

Jag VILL inte....

Onsdag...solen skiner, snön glittrar...
Ätit lite lätt, druckit på tok för mkt kaffe. Ska ta en snabbis till solariet har jag tänkt mig.
Sen plugga, plugga, plugga....

Igår var jag i Lund...halvlattjo föreläsning. Hem å pluggade å sen vart det träning på kvällen. Puls/medel blidde det, känns lite i rumpan idag vill jag lova! Efter det hade jag väntat mig mat hemma, men när vi parka här utanför var det bäcksvart i lgh:en.....karljävel!
Döhungriga som vi var vände vi tillbaka till stan å åt på ThaiCorner istället....haha....
Var behövligt, lite gooo mat å sällskap med min favorit-Liza :)
Sladdade lite med forden...haha...skratta så tårarna spruta. På väg ner till träningen btw, så drabbades vi av värsta fnitterattacken....fattar inte vad som hände men det gick inte att sluta?
Kalla kriget-mentalitet när jag kom hem men det SKITER jag fullständigt i...

Nähä....röra på rumpan lite.... lägligt att spinna ikväll när röva redan känns som en boxpåse....haha


Min vanliga tur...

Imorse vaknade jag till liv å fick en riktig energikick! SOLEN sken :) Dock kände jag att kroppen kunde behöva vila liiite till, dumt å gå upp innan åtta när jag har sovmorron, right? (å har jobbat stängning oxå)
Solen skiner litegrann fortfarande när jag går upp, men nu när jag ska börja tänka på refrängen (åka till Lund) ska ni ju inte tro att nån sol skiner.... näe....nu REGNAR det igen. Å som fan oxå....

Ska åka å vara där en timme innan jag börjar, ska äta lite å läsa ett kompendium som jag ska passa på att köpa. Sen blir det intressant (hoppas jag) föreläsning om Förintelsens historia. Temakurs ett i den här kursen.

Måste hinna kila om post/bank idag å hämta ut min lön från Ä-holm som kommer på plusgiro....gah...palla?
Sånt ska ju liksom bara ramla in på kontot....

Har gått bra å jobba i helgen....inga större katastrofer alls. Inte ens nån mindre fadäs faktiskt.... Men JÖSSES vad jag är trött på mina jobbarhelger! :(

Ikväll tror jag att det ska bli spinning.... ensam dock för Lajzan jobbar. Diggar dock inte hennes pass ikväll....bara "tråkig" gammal 80-talsrock å position 3-spinn 90% av passet. Fantasi?? näe....

Jaha....börja tänka på refrängen som sagt...å leta upp mitt röda paraflax

Ciao!

Inget att förtälja...

Jobbarhelg...lika roligt som det låter....
Precis njutit av 16 min sol, äta å sen göra sig i ordning å bege sig till Ramlöööööösa

RSS 2.0