"Ska bara vara med på förfesten...."

Jag undrar vad det kan ha varit för förfest om man kommer hem klockan fem på morronen? haha....som OM det inte var väntat ;)
Skoj att han haft skoj iaf.

Igår kom vi faktiskt iväg till Väla. Men hitta vi nåt? Njae... Mange prova MASSOR på MQ men antingen är han felkonstruerad, kläderna felkonstruerade eller så är han helt enkelt äckligt kräsen (å tråkig i mina ögon!).
Fick med oss nya sängkläder i satin å nya glödlampor till  sänglamporna, nu kanske de äntligen kan komma upp på väggen? dream on....haha
Som vanligt blev det liiiite senare än jag velat så jag fick stressa i mig lite mat å stressa mig iväg till jobb :( Alltid samma jävla visa.
Jo...btw....när vi var på MQ hitta jag en söt gul "tunika" från Bondelid som jag kved lite över... "prova den, å passar den så får du den" sa Mange....STORA ÖGON!! WHAT? Den kostade trots allt 699 eller 799!
"Tycker du om den så vill jag ge dig den".... ehhh HUH?
Givetvis satt den som en smäck...INTE! Såg ut som en förvuxen 2åring i kycklingdräkt. Å givetvis hitta jag inget annat...
Men vad har hänt? Har han blitt galen?

Vet inte vad jag ska göra idag...känner mig rastlös men orkeslös. Skulle behöva göra så mkt men vill inte...

Har jag förresten nämnt att jag är förkyld igen? Förbannade jävla skit... mitt immunförsvar bortskänkes snarast för det funkar ju ändå inte :( SUR blir jag.

Åhhh, what's a girl to do?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback