Öhh, öhh, öhh

Så lät jag när jag vaknade i morse...fick inte luft! Finns inget värre än att vakna av att man råkar stänga igen munnen å tro att man fortfarande kan andas genom näsan....
Heltäppt :( Hate
it...

Igår var en helt grym dag!!!
Först drog jag på mig långkallsingar å följde med Liza ut till Pålsjö där vi tog en lång, härlig promenad i solskenet! Men hur den människan lyckas bli så blöt om sina fötter är fan ett mysterium....?
Efter det var det en snabblunch å än snabbare dusch som gällde innan bussen gick ner till stan. 13.00 satt jag där...ahh....jag gillar verkligen att sitta där! Hos min urduktiga och trevliga frisör :)
Gick därifrån rejält mkt blondare å fattigare...
.haha
Ramlade in i några skoaffärer å provade skor. Det är ju fan att man ska vara precis emellan två storlekar! Det följde dock med ett par vita tygskor hem i påsen ;) Det där med en extra sula i skorna är fan underskattat! Nu satt skorna som gjutna...
Sååå nöjd!
Hem å slappade lite innan det var dags för kvällsmat. Favoriten, lasagne :) å jag är fan grym på att laga mat! för en tid sen förbjöd M mig att experimentera i köket...men nu gör jag det å experimenten blir riktigt jävla bra!

Fredag idag.... ska jobba lite i eftermiddag... hey, jag ska jobba hela helgen iofs!
Annars ska jag väl inte göra så mkt. Sitta lite med skolan...bläääe

Jag vill ju oxååååå träääänaaaaaaaa!!!!!!!! :(


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback