Home sweet home!

Skönt å va borta, men alltid skönast att komma hem igen.
Sov över iaf, fick upp värmen rejält där borta! Vi fick sova i lilla rummet så där vart det kokhett nästan. Alltid lika rädd att jag ska trilla ur våningssängen bara...brukar ju muppa mig i sömnen.

Nu har vi diskuterat vad vi ska se för film (halvhjärtat som faen men iaf) i över en timme.... nu börjar Cold Case så jag får väl se det istället.
Lite trött är man allt, kidsen å vi icke-barn-havande har inte riktigt samma syn på det dära med sköna sovmornar. Iofs somnade vi tidigt, men vem fan vill vakna halv åtta en söndag?
Mange sover ju som om nån klubbat ner honom vad som än händer, medan jag vaknar för minsta lilla... typ när micron stängs å öppnas i köket då det är dags för välling vid 5snåret.

Har det blivit nån snöstorm??? haha...
Varit soligt å fint men KALLT. Var ute å lattjade fotboll å kastade studsboll på gatan med kidsen. Skoj :) Jag å Wilmis spelade Fia med hutt oxå....dock utan hutt, för hur skulle det se ut? Får nog ge ungen ett riktigt Fia-spel i födelsedagspresent...hon kan junte gärna komma till dagis å säga att hon spelat Fia med hutt??!!

Träningsabstinens nu... riktigt jävla hemskt...

Det blåser ute så det är KALLT här inne oxå... nästan bud på att ta ur glasen ur fönstren för de läcker in så mkt kalluft att de egentligen kvittar. Lönt å ha full värme i elementen liksom....det fladdrar i gardinerna av kalldraget :(

Näe, nu missar jag ju serien....
"ledig" dag imorrn oxå...jobb 4 timmar för min del å antagligen heldag för han-den-dära :(

Fått nog av ägg, köttbullar å Janssons? jotack

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback