Shoppingtarmen suuuger...

Ja jösses..just nu vill jag bara ha ALLT! Sååå sugen på ett par nya jeans bland annat...vill ha ett par stövlar...vill ha nytt nagellack (av alla saker!!??) å jaddejaddeja... ALLT!
Möjligen att jag köper nya blommor till v-rummet, behöver fyra stycken...så tomt i fönsterna!

Tvättar...eller...har tvättat så nu hänger det på tork i torkrummet. Gissa om jag orkade upp vid sju å tvätta? nix...halv nio gick jag ner, men eftersom jag oftast bara tvättar 4 maskiner så hinner jag : )

Vad dagen har att ge vet jag inte...ev. träffa Jenny i em... planer på att gå ut å äta på Thai Corner som ÄNTLIGEN öppnar igen efter renovering å sen filmkväll här hemma sen. MEN...jag räknar inte med att det blir av direkt.

Näe, nu ska jag vara så duktig att jag ska beställa klipptid, ev boka tågbiljett å ansiktsbehandling oxå....jag vill verkligen att de ska kika på en finne/böld (?) jag har fått på kinden...den syns knappt men när jag ler så ger den mej en skrattgrop (vilket jag aldrig i hela mitt liv haft förut å absolut inte vill ha nu pga en "finne"). Kanske kräver kirurgiskt ingrepp vad-vet-jag, men jag vill iaf veta vad det är!
Brände mig lite i fejjan igår när jag solade...hade visst nya rör....så jag ska se om de har tid på fre eller lö...så det hinner lägga sig så man inte får skäll för man bränt sig det första man får ; )

Klipptid var det....


 Me & Jenny <3



Kommentarer
Postat av: Jenny

SNYGGINGAR!!!!

2007-08-22 @ 11:37:40
Postat av: Anna

Hittat nått bra ställe att klippa dig på? Nått att rekommendera?...jag tänkte överge Frisyrmakarna..vill hitta nått nytt!

2007-08-22 @ 14:38:22
URL: http://annalollo.blogg.se
Postat av: Mummeldjuret

Jag är precis likadan just nu. Jag vill också ha allt! Shoppingsuget är massivt! ;)

2007-08-22 @ 20:56:34
URL: http://mummeldjuret.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback