Tillbaks i verkligheten...big time!

Tjoflöjt å kalispera (?) å jaddejaddeja!

Sicka är tillbaks i landet efter en härlig semester på Kreta. Jag säger det med en gång så är det sagt...är du en rastlös själ...åk INTE till Kalives för allt i världen. Att där inte finns nånting annat  å göra än sola å bada är fullkomligt sant. Inte ens minsta pyttejävla minigolfbana har de...grekerna... De två sista dagarna hade jag lite spunk på stället faktiskt, det GÅR att bli mätt på sol å bad!
Har varit jättetrevligt att åka med P, L & L. Man har faktiskt lite Lukas-abstinens såhär efteråt...

Då var man alltså tillbaka i verkligheten igen...det började i morse när klockan ringde ilskt på mig vid halv fem : ( Öppning på jobb å det gick över förväntan. Min härliga sexdagarsjobbarvecka blev ganska snabbt en sjudagarsjobbarveckajivvel... Så i slutet på veckan är jag nog lagom lattjo att ha å göra med.
Verklighetskäftsmäll nummer två var idag när jag skrev ut schemat inför första kursen i höst.... börjar 3e september å hinner gå i 2 veckor knappt innan man ska dras ut på 4 veckors praktik...i SVEDALA.... jösses...hur ska detta gå???

Näe, jag är döhungrig...trots att jag ätit liiiite av Manges leftovers från pizzan igår.. (några rester av Sickas pizza är inte att tala om eftersom hon äter som en häst!) Blir hellustigt med aptiten när man börjar fem på morron å har lunch redan halv elva!
Ikväll blir det iaf bakad potatis med olika röror....

Ett litet smakprov på veckan....blidde inte mkt annat på bilderna än lill-söt...man kan knappt tro att vi andra var med på resan!



1. Ojsan, hamnar man på sjukan på Kreta måste man ha en kortlek å MÜCHE tålamod!
2. Såhär glada är man då man äntligen får lämna skiten...
3. Den där söte lille sudden som charmade allt å alla på hela ön...





4. Äntligen så kan sällskapet Sicka+Mange se Da Vinci Koden på film...bra jobbat Mangan!
5. Jo, såhär ser det ut när man är ute å äter med småkids...decimerad skara ; )
6. Kalives by night... gjorde stan...vilket tog ungefär 5 minuter. Blev en otroligt billig resa!


Näe, nu jävlar ska jag börja göra mat....det lite jobbiga i situationen är att jag måste traska 10 meter in på Ica för å handla lite skinka å creme fraiche.... Det är jobbigt att heta Sicka ibland!

(Framförallt när hon idag fick ta bussen hem från jobbet...men efter 50 meters färd kommer hon på att hon glömt hemnycklar på jobbet...får snällt trycka på stopp-knapp å knata tillbaka....å det var vaaaaaarmt...det man inte har i huvet får man ha i bena sägs det ju...så sant så sant...)

Jaiks....jag är snart riktigt jävla gammal! Mindre än en månad kvar tills jag fyller....

Vad ska jag nu hitta på för nåt fjortis-påhitt för å förneka min ålderdom???

Kommentarer
Postat av: Anna

Hallåj..ser något skönt ut med Kreta, fastän det inte fanns nått o göra. Jag skulle gärna göra ingenting där en vecka...fast man blir som du säger trött på det efter nån dag..:) Japp har blitt en riktig friskis...måste ta tag i mig nu! =) Inte testat gröningenjympan dock...känns inte som min grej riktigt att stå o gympa där. Men men...man vet ju inte , har ju inte testat så...Sköj med en 7 dagarsjobbevecka..här nöjer jag mig med 5..;P Ha en skön vecka nu!

2007-08-13 @ 17:47:05
URL: http://annalollo.blogg.se
Postat av: Jenny

SAKNAR dej Sicka!!!! Vill höra ALLT från resan =) Va gjorde ni på sjukan?? Hoppas vi hörs å SES snart!!! PUSS <3

2007-08-13 @ 19:39:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback