Tävlingar....

Jag är inte mkt för de dära stora bloggarnas tävlingar, typ "vinn ful kuvertväska" eller "sötaste smycket på marknaden". Vafan skulle jag med en kuvertväska till liksom?!?! Knör ner mitt i en stor väska, å den är ändå knökafull! Kuvertväska....pyttsan.

Men som så många andra (gissar jag) så lever man ju ändå på hoppet å önskar ändå att man kunde vinna nåt nån gång... Min kära sambo köper trisslotter härs å tvärs, skrapar minst två varje dag. Kan jag ju tycka är lite överkurs dock....men satsar man inte så vinner man ju inte heller!
Nåt annat jag är lite anti är alla tävlingar där man måste rimma nåt käckt, länka 2000 personer, eller skicka foto på sig själv å sin utstyrsel (jag VET att jag lägger ut foto på mig själv här, men hallå?! inte samma sak....)
Så när jag ramlar över tävlingar som inte kräver så särskilt mkt blir jag lite extra pirrig i magen å det dära lilla hoppet tänds.... materialist javisst! ;)

Klart man vill vinna eller?!

Idag ramlade jag över Lilijas tävling. Söt tjej, snygg blogg med intressanta inlägg. Å vem blir inte nyfiken på att vinna en hemlig julklapp med tjejiga grejjer? Så nu gäller det bara att hålla tummar å tår.... :)

image376



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback