Trötta ögon...

Jösses vad jag är trött idag! Ögonen kan när som helst slå ihop å stanna ihop....men jag sysselsätter mig bäst det går så jag inte sitter å somnar.
Jobbat 8-16 idag, mestadelen av dagen har jag varit själv nere i butiken....lillchief har haft mkt å göra på kontoret, men det har funkat bra. Varit rätt kasst väder så folk har hållt sig hemma känns det som.
Råkar på att få jobba fredagkväll oxå :( Sådär skoj, men ok....får gå....

Gårdagen blev bra! Hasta la vista ner på stan å möta upp Fia strax efter tolv. Passade på å överraska Mange som stod vid övergångsstället på väg över till Knutpunkten med en kram oxå....paff han blev!
Kikade lite i butiker....helt klart hittat min favoritbutik i stan! Men namnet....det minns jag inte ritkigt. Lite som Village, fast mycket bättre :)
Hittade inga gardiner! Det verkar helt kört...hittade ett par som var ok, men de kostade 900....lite saftigt tyckte jag. Alla andra är antingen för fula eller för korta :( Vi måste ha minst 240 långa å de flesta är 220, eller retsamt 230 som alla snygga på Åhlens jag hittade....inte snyggt o ha 10 cm för korta gardiner! Vill ju att de ska gå ner till golvet.
Vill ju ha ut våra sommargardiner!!!
Fikade på Wayne's, som vanligt :) God cheesecake med hallonsås å stooor latte.....var i största laget!
Bussen hem å byta om till träningspaltor. Gick ner på stan i tid så jag skulle hinna släppet av biljetterna. Var tydligen jätteriv efter detta passet, för efteråt sa värden att brandsäkerhetsverket inte hade gillat vad de såg, folk som bokat in sig på andra pass hade smitit in på detta visade det sig....så vi var en bra bit över de 90 som salen är för. Var alltså ett medel/puls, skitskoj å jättejobbigt! Hade lite dödsångest innan jag väl kom in...hehe fånig man är! Man gör ju det till vad man orkar egentligen....men jag orkade med rätt bra tycker jag. Stum i benen idag bara ;) Å så sträckte jag nog rumpan (!) i måndags så det känns oxå av...
Hem å laga mat å gick å la mig tidigt. Redan halv elva! Men inte kunde hon sova inte...ont i huvudet, svettades, grubblade å höll på.... å så gjorde jag slut med Stieg, min sängkamrat. Så vad ska jag läsa nu?!?!
Gissar att jag sov cirka 1,5-2 timmar inatt....somna med huvudvärk å vakna med samma :( Så jag trodde dagen skulle bli en mardröm. Men det släppte ganska tidigt....
Tror jag känner lite stress.... så nästa vecka ska jag INTE jobba nåt alls helst.

Imorrn blir det Malmö....å nu ska jag skala potatis

Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback