Beslutsångest...

Vore ganska skönt att gå å lägga sig i grillen, men det tar emot när det regnar ute : (
Håller på å tvättar, snart klar hoppas jag. Visade sig vara tomt där nere så jag började på att tvätta tidigare än vid 11 då jag egentligen bokat. Skönt...
Köket ser ut som kriget, så jag kommer väl få lägga en stund där ute oxå...

Usch jag vill verkligen inte jobba mera nu. Mange har egentligen semester, men iom att jag jobbar å det är SKITVÄDER så jobbar han iaf den här veckan.

Jaha, vad har hänt sen sist? När var sist?

Hmm...torsdag, besök av mams å paps. Åt å drack gott här hemma på kvällen.
Fredag. Faktiskt sol ute så jag var ute på gräset här å solade. Åt ute på kvällen, på Perssons o co nere i hamnen, var sådär god mat faktiskt, smaklös...å otroligt dålig service för å vara ett så poppis ställe där det brukar vara mkt folk.
Lördag. Jobb 05.45-15.00. Sen drog vi till Halmstad över kvällen å hälsade på hela familjen. Var inte så roligt att åka därifrån igen.
Söndag. Jobb 05.45-15.30. Övervägde att åka till Halmstad igen för att stanna tills idag, men vädret har ju varit piss så vi tänkte att vi kunde lika gärna sitta här hemma å glo. Seg kväll, pizza å slapp i soffan.
Måndag. Igår alltså, Mange tog ledigt från jobbet å vi var bara hemma hela dagen å tog det piano. Har haft lite hybris när det gäller matlagning (läs Mange) så det har inhandlats en mixer och testats olika recept på nya maträtter varav enbart en gick igenom med godkänt betyg.
Tisdag....Idag... tvättat, solångest... ska börja jobba vid 16 å har börjat nedräkning. SNART semester! Göra innan dess? Sück...

Måste bara få visa vår "antika" mangel som står nere i vår tvättstuga.... den är helt otroligt stor! Å hur fan funkar en sån? använder man sånt idag längre?? Hade nästan förväntat mig en användarmanual där man fortfarande skrev ord som "hafva" och "hvar"...



Tycker den är ganska söt ändå... ; )

FYYY FAAAN vad jag längtar "hem" till Småland : ( blir nästan lite tårögd bara jag tänker på det....



Kommentarer
Postat av: Jenny

haha... Stenmangel!!!

2007-07-24 @ 20:52:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback