Favorit i repris...

Som sagt, jag är INTE mkt till morronmänniska...men det gick förvånansvärt smärtfritt idag när jag började jobba. Stod å stampa utanför å vänta på att klockan skulle bli fem (får inte gå in tidigare för då ringer larmbolaget chiefen...vilket kan va onödigt) å blev inte sååå stressad när portarna skulle slås upp.
Har gått bra idag, men nu är jag TRÖTT!!! Sov dåligt inatt å strax efter ett vakna jag till av att det exploderade nåt utanför... hallå!?!? Gissar att det var småkids som smällde smällare av grövre kaliber, men JÄVLAR vad rädd jag blev...
Igårkväll var vi iväg till Clabbe å köpte sladd så nu äntligen kanske vi kan få upp köks- och hall-lamporna??? Jiiises... Sen efter vi ätit kom Patrick å My förbi å vi åkte till Ålabodarna (?) å grabbsen badade (snarare tjöt som riktiga cry babies i de 20 sekunder de var i) medan jag å My stod å pratade å skrattade åt dom...Var förbi deras lgh en sväng sen, renovering överallt men det kommer nog bli riktigt fint. Gütt å ha dom på samma gata sen : ) Var inte hemma förrän strax efter 22....fastnade i nåt läskigt program där de förlöste fyrlingar med kejsarsnitt....satt där som förstenad å såg hemskhet efter hemskhet...buärk!

Vi har en kund, som tyvärr måste kallas stammis, som ringer ungefär 5-6 ggr om dagen för att kolla om vi har mkt kö i kassan...Anledningen är för att hon är alkis å måste ta taxi till oss för å köpa mer öl... Å är det för mkt kö så får ju taxin vänta å taxametern rullar... Vi börjar få dåndimpen på henne, jobbiga äckliga kärring!

Jag vet inte riktigt om jag känner att jag orkar mig ner till Friskis idag...men jag skulle VERKLIGEN behöva...  : /
Ska nog vila mig lite i soffan å sen får vi se på vilket humör jag är sen...förhoppningsvis müche müche piggare.


Dags å kolla in insidan på ögonlocken en stund... 

image212

Kommentarer
Postat av: Anna

Var ligger Ålabodarna?

2007-07-17 @ 20:44:52
URL: http://annalollo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback