Fyra...bara fyra...

FYRA dagar kvar tills jag äntligen får lite efterlängtad semester!
Jag håller tummar å tår HÅRT HÅRT HÅRT för att det ska bli en fin vecka v.31....v.32 känns som den inte kan bli annat än fin?
Jobbade igårkväll, var sååå skönt för det var absolut INGEN stress alls å vi hade inte jättemkt folk som var störiga heller. Däremot kommer jag ALDRIG kunna spinna på torsdagar mer, då spinningledaren för det passet (?) helt apropå bjöd ut mig på dejt igår... JAIKS! Iofs skäms väl han förhoppningsvis mer än vad jag behöver göra...

Onsdag... har precis varit å solat lite, i brist på the real deal så får man ta vad som bjuds. Iofs skiner solen faktiskt lite idag, men luften är hemsk å det blåser riktigt friskt till å med uppe hos oss.
Löning idag : ) Härligt, även om det inte var nån vidare stor summa som ploppade in på kontot. Tur jag har sparat lite rummelpengar sen innan så man slipper snåla på Kreta. Kom på idag att vi inte har nån resväska.... vi brukar ju låna lillebrorsans megablå som det står "HENRIK" på för att man lätt ska se den när den kommer på bagageutlämningen. Jag skulle vilja ha en sån här:

 
image225
Den kan man stoppa in vilket motiv man vill i...hade varit häftigt att ta ett mupp-kort på mig å Ma Gnus å sätta i.
Vi får se vad chiefen (Ma Gnus himself) säger om resväske-dilemmat. Vore ju på tiden om vi skaffade oss egna juh. Sen är jag sugen på att köpa ett nytt najs badlakan å ett par bikinitrosor till....har ju en bikiniöverdel jag avgudar, men trosorna som var till sög rejält så jag skippade dom...kanske går hitta nåt på rean?

Ska göra mig lite lunch tror jag, eller lunch/middag så jag sparar lite dinero å slipper äta uttjatad jobb-mat! ; )

FYRA...bara fyra dagar kvar....himmelskt!

Kommentarer
Postat av: Anna

Segt att jobba hela helgen! Det var mest imorrn det var bra band tror jag...iaf enligt min smak...=) Lite småpinigt det där med spinningledaren...vem var det då? *nyfiken* Brukar mest vara äldre gubbs ju?! =) haha. Japp silverfiskar är riktigt äckliga...men nu kommer antcimex med stora vapen för att utrota dom! =)
Ha en bra dag!

2007-07-25 @ 13:37:42
URL: http://annalollo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback