Sjusovare...

Det är inte alls likt mig, men idag låg jag å drog mig i sängen till klockan elva....  ; ) Sååå skönt att inte ha några måsten fram till klockan fyra då jag återigen ska jobba kväll.

Det tär på ett förhållande när man inte ses mer än i sängen under sömnen typ... Vaknade iaf i morse av en kärlekskrank sambo som kröp intill å snusade mig i nacken...Kan man vakna på ett bättre sätt?!?! Underbart...
Att en människa kan ingjuta sånna lyckokänslor i en kropp är helt otroligt...
Precis druckit kaffe å ätit en halv liten skål med mannagrynsgröt....paketet är slut så nu får vi se om det blir mer framöver eller om jag ska fastna i nån annan fälla.

Min kusin Veronika väntar tillökning fick jag reda på idag : ) Anton ska bli storebror!! Lovely

Lille-skit-bror var ju på konsert igår... måste höra med honom hur det var...alltid mäktigt med konsert.

Gick bra å jobba igår, inga större fadäser som gjorde det omöjligt att hinna stänga i tid... Tiden gick faktiskt ganska så fort ändå. Skönt när det är så...

Ska svepa mitt halvkalla kaffe å sen gå iväg till kärringgrillen å ploppa i ett par guldtior... vad gör man när sommaren regnar bort liksom?!?! : ( helt jävla otroligt.... tur att man har "solsäkrat" en vecka i augusti...Fick post från den där lille söte lintotten som ska följa med igår...tackade för presenterna på 1årsdagen : ) Sötis!

Sol var det om jag ska hinna slappa lite å äta innan jobb...

Hej Mamma....vet att du läser nu! Love you!!! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback