Stön från ovan...

Fredag...men det känns inte som fredag. Hatar att jobba dessa jävla helger....ska bli sååå skönt att slippa sånna här skitkneg när man är klar med skolan (å förhoppningsvis finns där nån dum jävel som gärna anställer mig).

Gårdagen var underbar!!!! Mamma å pappa kom vid lunchtid å vi spillde inte mkt tid utan åkte ner till stan å åt lunch på Harrys med Mange. Mkt mer hann inte han med att umgås. Turade över till Helsingör å strosade där i det fina vädret. Jag fick en fin lotus-lykta av min mamma och så köpte vi lite godis å självklart några flak öl. Åkte hem hit å köpte fika från kondiset jämte. Fikade, slappade å bara hade det gott tillsammans... Sen fick jag hjälp med hall-lampa och kökslampan : ) Så nu är det ljust å fint i hall å kök....äntligen!

Mange kom hem strax efter att mamma å pappa åkt, de har ju 2,5 timme hem så de åkte strax efter 18. Mankelusk å jag åkte upp till Maxi för å köpa lite go mat. Blev oxfile, potmos med rödvinssky med smörstekta kantarelller och champisar. Sallad å gott vin till det...Gotte!!!!
Det nya i vårt hushåll är att vi följer Hell´s Kitchen och Top Chef... Så det tittade vi en del på...Ghost Whisperer....Wildboyz ; )
Var iaf en mysig kväll, som jag känner att vi båda behövde...

Jag ska väl ta å bege mig ut i solen....inte lust eller ork att göra nånting idag...å så är jag PANK! nästan...men jag har inte mkt å klara mig på fram till onsdag (?)...



 

Min lila fina lotuslykta och dagens frulle....blåbär med mjölk spetsad med hallon...hehe...Fick en stor hink med blåbär av mina kära päron...samt en burk hallon å en burk körsbär (Tack Tant Britta!)

Lovely!!!! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback