Framförhållning...

Varit å kollat på lgh:en nu, såg heeelt annorlunda ut nu när han den förre fått ut allt sitt krafs. Sist vi var å kolla var det ju mörkt å tråkigt väder ute oxå....Men nu var den ljus å fin =)
En tjej från måleri/tapetserar-företaget var där oxå så hon rådde oss att måla hallen istället...ok...alltid bra med tips, en annan tänker ju inte mkt på sånna saker som att det kan vara osmidigt med papptapet i en hall. Så hallen blir lite latte-beige istället för grå... blir nog ett bra avbräck mellan det bruna (jo faktiskt!!) vardagsrummet å det vita sovrummet. Så IMORRN drar de igång å tapetserar =) Alltså är allting klart när vi flyttar in! Golvet struntar vi i att slipa...känns onödigt för det var ganska så fint. De hade ju egentligen bokat in renovering den 2a, men va skönt att de fixar INNAN vi ska böka in oss med alla våra grejer! I love you Helsingborgshem! ;)
Blev lite förvånad när jag ser att där faktiskt inte är nåt badkar...utan stor dusch! Så jag får passa på å bada ordentligt nu i veckan... ;) Gjorde det senast igår iofs...
Packat 5 lådor så här långt idag... å slängt massa glas som gjort sitt...man kan fan inte spara ALLTING trots att det är presenter från fastrar å mostrar å shit. Är det inte snyggt så ryker det dessvärre....

Inte fått ett jota pluggat idag... i förmiddags var jag sååå arg för jag missa bussen med minus 2 sekunder typ. Busschaffisen såg att jag kom springande men stängde dörrarna när jag hade halva busslängden kvar å körde trots att jag bonkade näven i sidan på bussen. Det var ju inte så att han inte såg mig... å de två nötterna som stod å hoppade på bussen när jag kom springande i full kadus hade inga som helst planer på att förhala bussen. TACK! Så jag missade två föreläsningar idag... en då på morron å sen en nu i em då jag var i Hbg. I ren ilska så släpade jag upp de flyttlådor vi lånat av Jenny... jiiiises vad jag fick kämpa! Tog säkert 10 min att gå från parkeringen å upp... Å jättefina märken har jag på underarmarna där kartongen skrapat emot....om jag var arg!

Men nu är jag glad igen... har fått en massa annat gjort iaf... fixat massa praktiskt... elbolaget, nuv. bostadsbolag å boklån bland annat har jag fixat med. Tjommen som ska in här efter oss får glatt (eller oglatt snarare) vänta tills på måndag innan han får nycklarna hit... å det kan vi inget göra åt utan det är AFs policy.

Börjar ana att mina favvo-byxor som jag köpt på Lindex är mammabyxor?!!? det är typ brallor i "Yoga-modell" men mudden i magen är rejält stretchig och bred tycker jag...äh, jag gillar dom...so what om det är mamapants?!

Näe... se om det finns nåt mer jag kan packa?! Nu när man har farten uppe?

 

Kommentarer
Postat av: Jenny

Badkar finns ju här ;) Passar man barn får man bada gratis ;) haha...

2007-03-26 @ 18:22:15
URL: http://nenniegirly.blogg.se
Postat av: Evelina Hellström

åhh, vill oxå bo i hbg igen *saknar*
passa på att bada nu, är ju underbart med badkar :-)

2007-03-26 @ 20:20:45
URL: http://evsi.sprayblog.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback