Sista veckan...

Oj, tiden verkligen springer iväg! Nu går vi in i sista veckan i Lund...känns lite sorgligt, tycker ju faktiskt jäkla bra om stan. Kommer bli en lite väl häftig vecka känner jag =( Måste skriva hemtenta i engelskan å så ligger man ju bra mkt efter i historian där jag och Sofia kommit överens om att svara på hälften av instud.frågorna var thank God! 25 st räcker gott och väl...ska vara klar med dom den 4e å ska tiden gå i det här rasande tempot så ligger jag risigt till =( Å sen all flyttförberedelse då...som en käftsmäll på posten! Eller.....det är ju snarare det andra som känns som en käftsmäll!

Ska till Hbg idag igen (har ju varit där heeeela helgen å jobbat! såå trött på den dära vägen nu....) kl 15 är det besiktning av nya lyan å så ska vi kolla lite praktiska saker. Var inte säkert Mange kunde vara med så jag hoppas verkligen att jag hittar dit själv!??! haha... vore ju bra om man hittar "hem" liksom ;)

Jepp, jobbat i helgen alltså... 8-16 och 10-18, roliga tider då man helst bara velat vara ute i det fina vädret =( Men det har gått jättebra tycker jag å det känns helt ok å jobba där. Igår efter jobbet åkte jag till Lödde å lånade lite flyttlådor av Jenny å Nicke, stannade på en kopp kaffe oxå ;) Trevligt trevligt....blåste massa ballonger med Elias =) Mange var i Hbg å jobbade men det visade sig att tågen inte gick som de skulle....så efter Lödde fick man snällt styra kosan norrut igen å hämta upp honom vid knutan...suck! Fick stanna å tanka på Shell vid Center Syd för lampan lös ilskt på mig =( Kändes bra att traska in där med mina jobbarkläder....hehe. Hittade Mange å han fick köra hem medan jag åt en sallad som jag köpt...Körde förbi nya lyan =) Men som vanligt har vi ju vissa problem med å hitta...så jag veti17 var vi hamna....Hem kom vi iaf.

Näe, nu får man se till å hoppa i duschen så man kommer iväg till Spöven vid nio =( HATAR spöv =( Det är liksom ingen tillfällighet att jag har grammatiken och spöv efter mig...HATAR båda...

Positiv anda nu flickan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback