Klåda...

Åhh....jag blir snart skogstokig! Idag är nog klådan värst ever... : ( Måste väl helt enkelt gå å kolla vad det är. Armar, lår, mage å rygg är helt upprivna. Armarna är värst idag... Men vafan kan det vara? Jag har testat å smörja mig med fetkräm, hade det varit tvättmedlet så borde det vara värst där kläderna sitter åt (?) så vad återstår det? Allergi mot kvalster? Loppor? Desperat behov av hudtransplantation? Jaiks....kanske lite väl fantasifullt... Men alltså ni ska bara se hur jag ser ut!!! Hade jag varit bekväm med lite "nakenhet" hade jag kunnat fota men jag låter bli ; )
Ansiktet kliar inte ett dugg, men det har börjat klia även i nacken....halsen kliar....lättare å räkna upp vad som INTE kliar känner jag...

Hinner inte med nån skola idag...måste göra klart hemtentan. Börjar se ett slut på litteraturen iaf så nu ska det "bara" börja skrivas... härligt med framförhållning fröken Svensson!

Väcktes inatt vid 5-snåret av nåt jättehögt ljud som tjöt. Fortfarande inte klarhet i vad det var... jag trodde först det var mitt överfallslarm från jobbet, men det är ju ett tyst larm som går till Securitas å Polis...även om batterierna är dåliga så borde det väl inte tjuta? Det var ju dessutom avstängt... Testade å sätta igång å stänga av det men det var som vanligt...ljudet var så högt att jag inte kunde höra om det kom specifikt från larmet eller nåt annat.
Kan kanske ha varit vår lilla "fixarmojäng" som känner av strömledning å balkar i väggarna... det låg på byrån i sovrummet å piper ju ganska högt. Men fick den fnatt isåfall?!? Läskigt var det iaf...
Sovit jättedåligt inatt...å att väckas vid 5 var ju inte så skoj, då blev man ju hungrig å tvingades somna om hungrig.

Näe, ska väl smörja in mig å klä på mig.... återvända till skitgalenskapen som jag är SÅ trött på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback