Ingen snö tack...

Fram till på lördag så får gärna snön stanna på nordligare breddgrader....Stella har ju för fasiken sommarstass fortfarande!
Men det är väl snö uppåt Småland har jag förstått?
Iofs syns inget här....låt det så förbli....TACK Gud isåfall...

Det som inte fick hända hände.... min Loka-kork studsade ner från soffbordet och in under soffan...OH NO! Det är ju stället man förtränger att det finns. Syns det inte så finns det inte, right?!

Har Oprah på teven....handlar om Singellivet...tyckte det var intressant med tanke på  att jag inte varit singel mer än max en månad sen jag var 15.....typ... aj
Mankepankan å jag har snart känt varandra i SEX ÅR!!! känns galet länge.... vi träffades på juldagen 2001 för första gången, men jag fastna ju inte förrän fram på vårkanten....hehe....
Han är både min prins å min groda <3
Jag är både hans prinsessa å surkärring... ;)

Idag har jag varit liiiite duktig iaf. Lämnat in paketetet (jo det ska stå så) på Ica som bums ska till Jotex så Mankepankan bums kan få sina pengar tebax. När han bums fått tillbaka pengarna kan vi bums köpa nya gardiner :)

Om ni undrar om jag gymmat så blir ni kanske inte jätteförvånade när jag säger nä!? MEN, det var faktiskt My som lämnade in...hade visst spytt å krånglat.

Ställde klockan idag....på kvart i nio! så sent borde man väl kanske kunna ta sig upp kan tyckas...men att ta sig ur den varma och alltför goa sängen kan lätt bli ett halvdagsprojekt för mig nuförtiden :( Kanske för att man inte har så mkt lockande att göra om dagarna....jag MÅSTE bli bättre på att aktivera mig. Jag bara inbillar mig att jag tycker det är skönt att bara sitta hemma å grubbla å bli gråhårig.
Jag tror att jag trots allt är en ganska social människa?!?

Tror jag ska göra mig en latte å äta lite chokelad. Köpte mörk chocke med mintsmak :)

Fy fan vad jag luktar gott i håret!!! It's this sucker....
image338
Jag vill köpa meeeeeeeeeeeeeeeer

Kommentarer
Postat av: fiorella

så du blev nöjd med kalendern? Funderar starkt på att skicka efter en :)

åh jag älskar tigi bed head :)

2007-11-13 @ 15:05:07
Postat av: fiorella

tack så mycket. Det var snällt sagt :)

Nej jag hatar outfit-mode-bloggar.. hatar egentligen alla bloggar som är specielaiserade till ett ämne. Mycket trevligare att få läsa lite om folks vardag tycker jag .

2007-11-13 @ 15:10:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback