Lever....

Usch....jag är egentligen inte så pigg å glad som jag vill ge sken av....
Just nu har jag rysligt ont i ryggen. Vet inte varför men det får mer än gärna ge med sig.
Imorse fråga Mange om inte jag kunde skjutsa honom till jobbet för "det är så tråkigt att gå vareviga dag"....jojo, men smakar det så kostar det! ;) Jag sa att om han skulle ha skjuts så skulle jag ha en ny varm tröja.....aldrig sa han....men så kolla han ut å såg att det regna å kom fram till att jag kunde få hans presentkort på Stadium....hehe...tackar tackar... Man får junte va dum inte!!!
Så jävla lattjo är det ju inte att skjutsa på honom i tid och otid....

Varit hemma hela dagen....tvättat massor. Blev en hel del tvätt nu när Mange var hemma sjuk å svettades som en tok.

Får ha överseende med mina texter framöver märker jag....den bärbara datorn är inte riktigt kurant om jag får lägga ett litet svagt utlåtande. Helt plötsligt så hoppar markören upp några rader så jag börjar skriva nån helt annan stans...skitstörigt!
Sen är fönstret jag skriver i meeegastort....ibland bara är allting jättestort. Som om man vore 90 och halvblind...ni vet det finns telefoner mer megasiffror på för att underlätta? Så känns texten på datorn.

Imorrn ska jag åka tåg...Malmö here I come....boooring
Så trött på Malmö Högskola....de har kasst med pengar så de lägger in arbeten heeeela tiden. Vi har skrivit två arbeten nu på 5 sidor vardera....nu ska vi skriva ett grupparbete på 10-15....preeeecis innan vi ska börja skriva examensarbetet (ångesten steg i taket bara jag skrev ordet) SMART....trött på skiten å vill INTE mer.
Ska bli skönt å läsa lite i Lund till våren....

Varit å handlat idag...aj aj aj...ska INTE åka iväg sådär på egen hand igen...det blev svindyrt! Å mat är ju inte så lattjo å lägga så mycket dineros på.
Ska få körersättning förhoppningsvis nästa vecka, sa chiefen idag :) Å lillchiefen (a k a Johan) sa i helgen att jag troligtvis slipper jobba i jul...så nu har i a f den ångesten släppt. Lovely!

Näe, klockan ringer tidigt imorrn...så jag ska nog gå å lägga mig med Stieg nu....

Trött som en gnu å vill sova bort ryggontet....


image314

Nattinatti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback