Dick in a box ; )

Slökollade lite bloggar och hittade bland annat den här länken... hilarious! Jag kan inte riktigt bestämma mig för om jag gillar JT eller inte... han är en sån där whatever-artist i mina ögon tror jag...

Oj oj oj... kom i säng på tok för sent (var iofs ett val jag gjorde eftersom jag visste att jag inte skulle somna iaf om jag la mig vid 21) vid 23 efter att ha sett Mord i sinnet... Hade inte hunnit somna alltför hårt då Mange kom hem från jobbet vid halv två!!! : ( Han har lovat att den här veckan kommer vara betydligt lugnare iaf...hoppas jag VERKLIGEN, mest för hans egen skull.
Kroppen skrek inte av plåga direkt när klockan ringde 4.30 i morse.... och har väl egentligen inte varit så jättetrött förrän nu ikväll. Jobbade 5-11, fick åka med tåget till Malmö vid 11.30 för å ha föreläsning vid 13. Hade två timmar å sen sätta sig på tåget igen....frågade specifikt tågkonduktören INNAN jag hoppade på tåget om det stannade i Ramlösa "ja, det gör det" sa han så jag hoppade ju glatt in....men icke....det åkte ju förstås förbi...så det var bara å åka till Knutan å ta buss tillbaka till Ramlösa för å hämta upp bilen å husnycklar... jävla han!
Men hem kom jag....å hjärtat ringde precis å sa att han är på g hem : )
Blir nån timmes plugg ikväll om inte kroppen strejkar....annars bara mys å vara hemma IHOP!

Sicka blir alltid lite tramsig när hon är trött....så jag varnar känsliga läsare för att förstora bilden nedan...men jag skrattade som en tok när jag fick den skickad till mig....



Ha en fortsatt trevlig kväll readers!

Kommentarer
Postat av: Henke

Det var inte en lite äcklig bild det där!! Haha

2007-09-10 @ 18:33:19
URL: http://braashenke.blogg.se
Postat av: Anna

Hehe...ja den var ju lite skoj den..=) Ja nya framtänder hade ju inte suttit fel...vem vill ha en rostmacka på brösten liksom?! Iofs...finns säkert nån mer konstig än hon som vill ha det med....tss..=) Japp han jobbar på restaurang i Köpenhamn.

2007-09-10 @ 18:44:40
URL: http://annalollo.blogg.se
Postat av: Jenny

*asgarvar* Fan va äcklig!!!! haha...

2007-09-10 @ 20:11:11
Postat av: Evelina Hellström

haha, rolig bild :-)

2007-09-11 @ 12:14:32
URL: http://evsi.sprayblog.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback