Långärmade träningsbyxor...?


Alltså jag tror att jag börjar bli knäpp.... allting bara snurrar i min lilla skalle å jag kan inte få ut en enda mening utan att den blir helt omvänd eller överhuvudtaget oförståbar...  :(
Gav rådet till Mange att han kanske bör köpa sig ett par långärmade träningsbyxor för sitt presentkort...mm....sa han å bara skrattade. Det värsta av allt är att jag inte fattar varför han skrattar åt mig.
Glömsk som sören är jag oxå....skällde ut Mange för att han glömt ett mjölkpaket stående på diskbänken när det kom fram sen att det var jag som ställt det där, å jag beskyllde honom för att ha slarvat bort min mobil när jag själv hade den i fickan.... weird!

Har varit en kort och intensiv helg. Åkte hemåt i fredags kväll (fatta att jag fortfarande kallar V-ö för hem?!?) å var väl framme runt halv nio...tror jag... hade inte ätit nåt på kvällen så vi tänkte fetcha lite Koh Thai...jahadu...de stängde ju vid 20...en fredag! Så vi sprang igenom dörren jämte å tog med oss Pizzeluring istället... La oss ganska tidigt.
Upp med tuppen (nästan...) å åkte väl norrut mot Jkpg runt halv nio. Sen var det ju bara å sätta igång... massa möbler å plock å greja med, tg att de hunnit köra de mesta kartongerna redan på fredan.
Jättesnyggt parhus som de flyttat in i...skulle nästan kunna tänka mig å bo så själv. Blev en lång dag å vi körde inte hem förrän runt 21. Blev inte särskilt sen i bingen då heller.
Idag sov vi nästan till halv tio....jätteskönt! Slappat mest hela dagen, med undantag för en sväng ner på stan för å sätta sprätt på mitt presentkort. Givetvis fanns inte västen jag kollat ut i min storlek, så jag köpte en annan modell. Ingen av modellerna har jag hittat här i Hbg, kan ju tyckas konstigt att passa på å shoppa i Växjö annars...
Käkade lite gott å sen satte vi oss i bilen....jag fick köra från Ljungby å ner, helt ok...

Ikväll vill jag inte göra mkt alls. Kommer bli en lång å konstig dag imorron. Praktiken slutar typ 14.30 men sen är det föräldramöte på kvällen mellan 18.30-20.30....no way att jag tänker pendla med buss/tåg imorrn! Men vad göra de dära timmarna emellan?!?

Jaja... tänkte jag kunde visat min kära väst å även presenten jag fick av svärmams å svärpaps...men batteriet dog i kameran så jag får ladda....

Vad ska jag nu hitta på?? popcorn? ;P

Kommentarer
Postat av: Evelina Hellström

hehe, långärmadde byxor tyckte jag lät skoj =)

2007-09-30 @ 20:17:09
URL: http://evsi.sprayblog.se/
Postat av: Jenny

Kan kanske se om vi kan leka?! Ja kan kanske ta mej till Svedala :P

2007-09-30 @ 20:34:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback