Mög som man så fint säger...

Efter fyra år i Skåne så har man ju snappat upp diverse ord...mög är ett av dessa, som jag däremot inte använder så mkt eftersom jag istället säger skit....rätt å slätt...då förstår alla vad man säger och förstår att jag INTE är skåning.
Mög är att jag förutom halsontet nu även förärats med en snuva som säkerligen har mer att komma med då jag nyser som en tok stup i ett... Mög de luxe! Tur jag är ledig i helgen iaf...

Kollat lite på platsbanken idag...av ren nyfikenhet. Verkar ju ljust på arbetsmarknaden, OM man är modersmålslärare i romani, thai eller språk-jag-inte-ens-visste-att-de-fanns.


Har på So you think you can dance på teve...men tröttnar när man hör på juryn och att de ikväll spelar samma jädra låt heeeela tiden till alla dansare. Är själv hemma... : ( Mange var hemma från Malmö vid 8 och stack ner å jobbade här på kontoret vid 9 : / lattjo då...
Kollade Idol såklart... men njae...börjar jag bli för gammal för det månntro? Kände inte alls den där råa skadeglädjen som jag brukar känna då en mängd sura toner når mina öron och ger mig gåshud av obehag. Skrattade dock lite gott åt grabben som sjöng Gamle Svarten...hehe

Skola imorron....så det blir tidigt. Har laddat mp3:an med massa rock/indie så jag slipper sitta å lyssna på LTH-studenter som pratar om sjön "Sjön-sjön", om nollning och om varför man har den akademiska kvarten... Jag vill lyssna på Live och läsa Stieg Larsson, helst åka framlänges oxå så man inte blir åksjuk, då är min resa förträfflig.
Måste köpa ny pocket imorrn...ni suger på att ge boktips hörrni! Antar att det blir en till bok av Stieg (stavar han verkligen StiEg, eller är det nåt jag fått för mig??)
Ska väl göra ett nytt försök hos jeppen med ringarna...

Köpte Friggs gröna te med Hallonsmak innan...räligt...jag gillar ju inte ens te! Köpte nyponsoppa oxå ; ) Varm nyponsoppa, vaniljglass och mandelbiskvier är inte fy skam.

Om man skulle tänka på refrängen...gå å bädda iaf....sova i nytvättat!!! Ahhh : ) Finns små ljuspunkter i livet trots allt!





Kommentarer
Postat av: Lajza

Känner mig kanske lite skyldig till din hosta/ förkylning, fast jag sa ju till dig att vi inte skulle hångla ;P pahaha

2007-09-05 @ 05:41:41
URL: http://lizzaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback