Grabbkväll

Pizza
Öl
Hockey
Chips

Var en sväng på Väla å shoppade...inte jag men sambon. Kom hem med två par jeans å en Peak-hoodie :) Supersnygga kläder till en supersnygg grabb...haha... ja...nästan iaf... ;)
Köpte inga sänglampor... jo, nu ska ni höra....när vi äntligen fått tummarna ur å köpt nya glödlampor till sänglamporna (å kämpat med att få ut skiten...satt som berget!) så ska ni ju inte tro att glödlampan var problemet i första taget. Nejdå..hela lampjäklen (småländska is the shit!) hade brunnit ihop typ.
Så vi får helt sonika köpa nya lampor då kära Ikea inte längre har våra kvar i sortimentet....tur det var ren billig skit ;)
Har förälskat mig i en luvjacka modell längre från Bondelid... crap
Köpte med oss lite fika hem, vaniljbulle å nån liten bakelse med mango å chokelamousse. Sistnämnda ej uppäten då det är rätt fullt i maggen.

Riktig grabbkväll här... pizza (ajdå), öl (ajdå igen), chips (ajdå återigen) Men som man säger, smal kan jag bli en annan dag? Helst annan vacker dag...det underlättar alltid.
OM jag skulle gå på reunion från Folkis kommer ju folk tro att jag är havande goddamn it??
Iofs var jag rätt plufsig när jag gick där...så jag kanske är i "fas" enligt dom...bara ett fåtal som vet att jag sen gick ner 10-12 kilo...
Men vi får se...jag är ju fortfarande inte officiellt inbjuden å givetvis är det min jobbehelg....två saker i maj som jag egentligen vill gå på men som krockar... reunion o kussesonens barndop. Har jag sagt att han ska heta Linus förresten? Fadern fick alltså ge med sig...hehe...

HV vann... thank you :)

Jaha...vafan ska man hitta på? lite tidigt å gå å lägga sig redan ju...men jag missa ju morden i midsomer (20 vuxenpoäng där ja...) med typ en kvart....
Enligt ett vuxenpoängtest via fejsan så skulle jag vara 30 barre, jaha...käftsmäll here we go! Kan ju hamna i kris över mindre.

Får nog stimma lite med Mange igen...plågat honom hela kvällen bara för han är så trött...mohhahaha jag är världens elakaste sambo när jag sätter den sidan till. Dr Jekyll & Mr Hyde ;)

Simma lugnt!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback