Mysbrallsmaffia

Snart är jag på krigsstigen...men än så länge sväljer jag och tar ett djupt andetag, räknar till tio och sysselsätter min hjärna med annat än irritation.

Myskväll= äta lite mat och sen somnar 50% av oss i soffan vid halv tio och sover där tills småtimmarna. 50% av oss fick för oss att städa i städskåpet. Det säger väl en del om hushållet då städskåpet är det rörigaste området i hela lyan?!?!
Nu är där fint och i ordning och ska så förbli...

Fick mig lite julfeelings igår då jag och Angelica valsade runt på julmarknaden på Fredriksdal. Mycke trevligt, men OJ vad vi var trötta i kropp och knopp efteråt! ;)
Sällskap med hem blev lite marknadsgodis, en bit varmrökt hjortfilé, renkorv och fyra små ölkorvar till sambon...snäll som man är.

Innan dess var jag hos BM, fick sitta 30 min där först för att vila ordentligt innan hon tog blodtrycket. 145/85 iaf så jag har fortfarande högt men iaf ingen försämring vilket ju var bra. Nästa tester blir må och to nästa vecka.

Idag har jag haft en tråklördag....skulle ha gjort julgodis med My men hon verkade fått annat att göra...
Försökt mig på att göra min mammas älskade gräddkola (en som man typ lyckas med en gång på miljonen) och mkt riktigt blir nog denna oxå ganska seg och oätlig....
Nu är en julskinka inne i ugnen å griljeras, vuxenpoängen haglar in känner jag... ;)
Gissar att kvällen blir en repris på gårdagen.

Sådärja, då var jag i fas igen...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback