Nixpix

Trots lite bortavaro från blogg har här INTE dimpt ner nån bebbe...haha....
Han har det gott härinne hos mamsan :)

När skrev jag sist? Skulle fixa klorna...så var det... kapade av en bra bit, men har kvar mitt franska... once you go french you never go back?! Gjorde oooont att sitta där bara... svårt att sitta någorlunda stilla sådär i över en timma.
Däckade troligen i soffan sen...
Fredagen vet jag inte vad jag gjorde? Gjorde jag nåt alls? Blir ju inte mkt till action längre direkt....
På kvällen kom iaf hjärtat hem å överraskade mig med present :) Helt sådär spontant hade han ramlat in på Lagerhaus å köpt ett presentkort <3 Gulle!
Käkade pizza (allt för å slippa disk!) å mös i soffan....däckade tidigt båda två.

På lördan körde vi upp till Småland, första anhalt var Rydaholm och Rydaholms Värdshus där vi käkade julbord med min pappas sida släkten. Var väl strax över 30 pers vilket var trevligt. Fick MASSA bebisgos med Nils :) La upp honom på "hyllan" där lilleman passade på å buffa/hälsa lite på sin kompis!
Körde Mange till sina päron, stannade en stund å pratade innan jag åkte till moster å farbror (ja de är gifta!) å umgicks till sent. Mange skulle ut på en "sista fylla" haha...
Mkt trevligt att träffa så mkt släkt :) Det händer ju inte så ofta...

Söndagen var slö... Sov ganska länge å sen fixade bästaste bästaste pappsen till bilen så att airbagen nu är ur funktion. Man tackar!
Åkte in till stan på eftermiddan för middag med svärisarna.... fikade lite å sen körde vi hem hit igen.
Kort helg som vanligt när man är ute å far :(

Måndag igår...kom på sent i söndagskväll att jag ju skulle till barnmorskan vid 9.30. Tur man har nåt litet extra sinne då och då som gör att man reder ut det. Hade jag LÄTT glömt! Lilleman växer som han ska, däremot mår mojjan tydligen inget vidare så hon blev återigen skickad till spec.mödravården....SUCK
Högt blodtryck, protein i urinen och återigen viktuppgång 1,5 kg i vätska (sen förra veckan)...så nu ligger vi precis på gränsen till preeklampsi och ska kontrolleras 2 ggr i veckan för att se att vi inte ramlar över fel sida gränsen.
Som läkaren sa, man vet inte varför man drabbas men man vet att boten heter att föda barn....jaså, bara det alltså!? då gör vi det med en gång tack!
Resultatet blir att vi nu ska in å kollas 2 ggr i veckan, för att se så det inte stiger å blir värre.

Efteråt blev jag upphämtad av Lizan, vi for å skulle käka lite...Hamnade på Väla där vi strosade lite i makligt tempo. Sen var vi en sväng på Söder och en snabbsväng nere i stan å en på skopunkten...haha... Hann med mkt!
Å fin kommer hon bli på julfesten! :)
Men AAAAJ vad jag hade ont sen... kunde knappt gå på hela kvällen! Ramlade i säng tidigt.

Idag har jag hunnit äta frukost, ringa lite ärenden, tvättar en masslast tvätt....fick tre lådor kläder med oss i helgen! Så oj, vi tackar och bugar. Lilleman behöver inte gå byxlös de första månaderna inte! Smidigt att få pojke nummer tre på ett år ;)
Ska väl strax göra mig lite lunch... plocka lite till här hemma, börjar känna mig lite hängig så jag ska ta febern...kanske sova bort halva eftermiddagen med gott samvete och vänta hem hjärtat.
Gott å bli beordrad vila och NOLL stress! :)


Ska faktiskt fuska med julpyntet...har ju inte så mkt å få upp så det kan likaväl åka upp det oxå....fått stakar å stuff på plats iaf å det känns mysigt :)


Lunch å kroppstemp-check var det!

So long ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback