Vilda Västern

Vaknade mitt i natten (trodde jag ja) av detta...Hörde en ordentlig tvärnit och sen en smäll och områdespolis Svensson förflyttar sin mkt smickrande kroppshydda (modell avklädd..brr) till sovrumsfönstret på två röda. Står jag å blottar tuttar å mage på morronkvisten! Vicken syn....
Fattar inte riktigt hur de avvikit? Jag la mig igen å väldigt snabbt efteråt kom nåt lastbilsaktigt (ja bärgare då antar jag) som hade saftisar på som forsla bort nåt.

Jag är nu utsedd av sambon till områdes-sheriff ;)
Vaknar ju av att en vägglus släpper väder , så jag är lättväckt och KLAR i huvudet på nolltid... å så är jag ju nyfiken till max ;)

Haft en riktig tråkdag...Mange har jobbat hela-jävla-dag-jävlen.... först här hemma å sen på kontoret. Nu är han nog å spelar Rock Band :(
Nästan så man hade hoppats på att vattnet gick så han fick lite panik i kroppen...karlslok!
Lite ledsen när man känner sig ensam här hemma :( VISST, jag kan väl ta för mig saker å så...men jag vill ju vara med HONOM, passa på nu medan vi fortfarande bara är två och "slipper" ta hänsyn till en liten vilde.
Så jag har sovit hela eftermiddan...
Nu har jag bränt tungan av alldeles för varm choklad (dumt å ha tålamod right?) å ska ta en snabbdusch å gå å lägga mig å läsa. Ajvide och jag har gjort slut å nu läser jag Roslund och Hellström igen.

Måndag igen imorrn... BM besök i vanlig ordning å INGET annat planerat... ganska skönt, men det börjar bli långtråkigt.

Bye bye fellas

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback