Good girl vs Bad girl

Ibland kan jag känna att jag är för mesig å vek... (ganska ofta faktiskt) å framför allt när jag är med Liza. Där är det raka rör å inget snack....sen kör hon som en biltjyv å skäller hitom å ditom. Snacka kan hon ju oxå.... en annan blir bara tyst när jag blir arg.
Vi skoja idag i bilen att hon är "ung o rebellisk" å jag är gammal å grå....haha... mespropp har jag ju alltid varit dessvärre ;)

Varit i skolan idag, inga fadäser idag inte! Men om det gav så mkt vet jag inte.... har ju redan skrivit en B-uppsats så det där köret "kan" jag ju...behöver bara rätt ramar (såsom teckensnitt, radavstånd å sånt konkret) sen är det ju alltid svårt att komma igång å konkretisera frågor å sånt....men jaddejadde, jag behöver inte sitta med typ-uppsatser å analysera å greja :(
Varför i helv-te hade de varit i landsarkivet i måndags?? att sånt inte kan läggas ut på hemsidan? jävla skit-institution rent ut sagt. Jag å vad-han-nu-kan-heta ojjade oss idag, vi är alltid lite bittra å sura på allt har jag märkt så vi har iaf nåt gemensamt hahah....trevlig är han iaf

Liza ringde å ville käka/fika....jag kilade inom cykelcity å köpte mina skor...jeppidou...nu jäklar....å sen tog tåget hem. Jävla Teckomatorp-tåg så sega de är! men jag fick lite läst iaf...alltid något.
Liza hämta upp mig å vi gick å åt på Mezo....gott!
Tänkte vi skulle gå inom Wayne´s å köpa en takeoff-kaffe å vem kommer ut därifrån när vi närmar oss? Martin Dahlin ;) Märkligt...han ser ju exakt likadan ut som -94 tycker jag... var tokmkt folk på waynes så vi trillade in på Illy (?) å tog med oss kaffe istället...minus för att de inte hade annat än cappuchino, latte å nåt amerikanskt kaffe som verkade starkt :(

Nu sitter man här, gått igenom värsta posthögen....ska väl röjja lite här, så det går snabbt å städa imorrn. Det blir ju INTE gjort på helgerna så jag har gett upp det dära å har städdag på fredagar fullt ut.
Nån hjälp får man ju ändå inte :( bitter igen....

Nähä.... ikväll blir det hämtmat å film hoppas jag....myys

Kommentarer
Postat av: Anna

Kibox måste du testa...det e sååå kul!! Man får ut en hel del aggressioner...=) Slåss o sparkas e grejen!! Ha en skön helg!!

2008-02-28 @ 21:42:57
URL: http://annalollo.blogg.se
Postat av: Lajza

haha ett gott skratt fick jag idag igen :) vet inte om jag ska se det som positivt?!,,
så trevligt att bara hänga lite och god mat blev det ju också :)
Kanske lyckas dra med dig på en take away idag också,, svårflörtat?!
Tycka om! Kram kram

2008-02-29 @ 11:33:09
URL: http://lizzaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback