Happy Wednesday!

Ja hej hopp i trollskogen!
Försöker hålla humöret uppe men idag ä
r det svårt :/
Tycker inte om å va ledig själv såhär.... Jäkla Mange till å säga till att jag skulle ha tre veckors ledigt efter midsommar när han själv inte sen har det.
Lättirriterad de luxe!

Lyssnat på Live å letat inspiration inför mitt hedersuppdrag i augusti....
Btw blir det bröllop i dagarna två...gash...sletet...tur man ska hålla sig sober iaf ;)
I morse vid frullen så ville min teve av nån anledning bara bjuda på myrornas krig på alla mina 16 kära kanaler, så jag kikade på Renee möter Cirkus Zlatan. Underhållande faktiskt...men jag saknar INTE Malmö för fem öre....
Får hudutslag bara av å tänka på stan :(

Nu när (äntligen, inte en dag för tidigt haha) lönen rullat in på kontot ska jag kila in på Björnen å handla diskmedel...
Hade tänkt dra med mig all pant vi samlat i vrårna å dra till Maxi, men efter Manges önskemål på middag ikväll så tänker jag INTE åka själv. Ehh, färsk sprödbakad torsk?! Hilfe... På tok för mkt vuxenpoäng å gå å köpa fisk ur Fiskebilen juh!
Jag åt ju dessutom utsökt panerad fisk igår till lunch (fiskepinnar men who cares, fisk som fisk right?!)
Han tyckte nog jag terrade honom på msn så han logga ur från jobb-msn....haha.... tur han har två nr å ringa oxå...mohahahaaa mig blir man inte av med så lätt när jag är uttråkad!

Gårdagen (kvällen) blev väldans trevlig :) Traskade bort till M & P, blev bjudna på bakad potatis, bea och lövbiff, sallad å coooola :) Yummi... sen glass till efterrätt. Han hade noll aning om att vi skulle komma, extra skoj ;)
Missade ju dock Midsomer...fück haha var inte hemma förrän innan elva.

Näe, in på Ica var det.... å sen blir det lurre...vad kan tänkas stilla vår hunger idag?!?!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback