Brrrrränner i halsen!

haha.... tänker bara på herr Gustafssons "Fred Assschp" och hans iller Göran :)
"tippex och ekschplååårer"

Åhh om jag bara hade orkat starta igång vår scanner skulle ni ha fått se en söt teckning som fanns i lokaltidningen denna veckan. Alvin som är 7 år hade ritat en "räsår bil"....snacka om skånepåg!

Haft en mongomorron med grym halsbränna...hela natten har varit konstig då jag har vaknat och varit både hungrig, kissig och brunnit inuti och fått ta en sup gaviscon. Blääe.... innan har det hjälpt att bara ta några teskedar innan jag går å lägger mig... :(
Fick skjutsa herrn till jobbet idag, stackars liten som inte vill gå i regnet ;) Men han börjar bli lite krasslig, så jag får väl va snäll å ställa upp för husfridens skull...
Jättetråkigt väder, å jag som ska till Lund idag. Hade tänkt ta tåg men blir nog bilen idag iaf.
Tvättat tre maskiner tvätt, passade på när det var ledigt.

Mina naglar har blivit alldeles för toklånga :( Funderar på å ringa Stina å se om vi kan flytta tiden... Min muppiga motorik i fingrarna blir ju inte bättre av all vätska å långa naglar!

Hade finfrämmat igår som jag ju skrev :) M & P var här med deras lilla Diva, en 10veckors Amstaff :) Söt liten jordfräs som blev helt tokvild då hon upptäckte mina snören i huvtröjan....haha... röjde runt som sören men somnade sen gott mellan mig å matte. Nu är det tomt å fint i hallen (men det tog som sagt 18 dagar, och klädkammarn ska få sig en omgång i helgen annars jäklar) och vi käkade lasagne från Marconi.

Kan ni ens ana hur allergisk jag är mot Orup och Lena Ph?!?!? brrr

Nu ringde de om frysen.... så strax är de här...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback