Friday friday, finally!

(mina dagar varierar kanske inte så mkt egentligen, men helg betyder att sambon är ledig iaf)

Har legat här i soffan sen sex-snåret... Vak
nade av M:s larm å kunde inte somna om då jag fick akut-kli på mina stackars stackars fötter!
Kliet har sen förflyttat sig till fejjan å nu är det borta tror jag (jag ska egentligen inte skriva så...för då dyker det upp oanat igen).
Det låter som om det flyttat in ett litet fågelbo i vår tv när jag har tv4 på...nån som har samma krux? Det är verkligen BARA tv4 oxå...fattar inte vad det är för fel :( Fågelkvitter och lite skrapigt ljud...irriterande!

Den här dagen blir nog en sån där som aldrig kommer igång riktigt. Klockan är snart tio men det känns som om den kunde vara både 7, 14, eller 17 :(
Mulet å trök ute.

Ska kila in på Ica å köpa lite kuvert har jag tänkt.... ta ett varv om återvinningen oxå. Känner mig lite handikappad när Mange har bilen, bara för att jag inte KAN åka nånstans så VILL jag givetvis...hopplös!
Han har lovat (nu vet alla!) att han ska komma hem i "rimlig" tid idag så att vi kan åka upp till mina päron å få lite kvalletid med dom. Sover där över natten å beger oss (förhoppningsvi
s med vintersulor på) på lördag-fm upp till Jkpg/Norrahammar. Har sagt såååå länge att vi ska komma upp men varit så begränsade när jag jobbat varannan helg.

Oh noooo, Annette Kullenberg på Efter tio....fniss... då ska jag minsann sysselsätta mig med annat ;) Kan inte med hennes röst...än mindre å se henne!
Liten parentes bara...

Har zappat lite nu på morron mellan 4an, 5an å 6an och såg på 5an att det "nya" inom frisyrer nu är ljust hår med mörk utväxt...då är jag lite halvhipp då, mitt hår växer som ogräs! :( Vill så gärna hinna/ha råd att fixa barret innan lilleman kommer, men det känns som om det inte var så längesen jag klippte mig?! Saknar mitt långa/längre hår litegrann...faktiskt...

Hmm...jaha...så nu ska man ha A-F i betyg i skolan...? inget kan väl iofs vara sämre än U-MVGsystemet...

Min mage är still not in shape...men mår iaf inte illa, bortsett från halsbrännan.

Nähä, nu ska jag trotsa tråkvädret och tråkstämningen å låtsas att SOLEN skiner och att jag är på ett STRÅLANDE humör och har ORK som 150 oxar...bäst å ladda med en go låt med fart i alltså ;)


So long suckers!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback