Guldklimp

Då har jag varit hemma lite drygt en timme från sjukan.
Tog mig en promenad ner, höll på å blåsa bort och hade ganska bra flås när jag kom fram ;)
Träffade ett par från föräldrakursen som skulle upp på studiebesök till förlossningen samtidigt.... kom på att det ska ju vi oxå snart...men när ska herrn i huset hinna med det?!
Fick sätta mig i en go fåtölj med ctg en bra stund...såg bra ut å han rörde på sig som vanligt, hjärtat pickade på friskt. Lämnade urin o hade yttepytte protein, inget som störde...sen fick jag sitta ner å vänta på läkare.
Kollade lilleman med lite ultraljud och hade turen att hon som först tagit ctg-kurvan var barnmorskestudent så hon fick en rejäl genomgång av läkaren på ultraljudet...tackar vi för! :)
Han var blyg å knyckte med huvudet så vi fick ingen bra skymt av fejjan.... å högra njurbäckenet var liiite stort så vi ska återigen dit på återbesök :( De hade visst någon gräns där på 10 mm å hans var på 11... så den 24e ska vi dit igen å kika. Ska inte vara något farligt egentligen, mest att han kommer få antibiotika när han föds isåfall....
Skönt när det är en förlossningsöverläkare man har att göra med :) Känns tryggt!
Gallsyreprov ska jag försöka få min BM att ta imorrn, nu har hon fått ordinerat det av läkarn iaf...

Lilleman väger 2883g i nuläget... vår lilla guldklimp! <3

Passade på å förnya min patientbricka....har kvar mitt allra allra första där min mammas personnr står med undertill....kanske inte så nödvändigt när man är 28!?! ;) Är ju sånt man inte använt så flitigt thank God...
Sen var det promenix hem igen....inte en droppe regn på moi tackålov.

Nu ska jag börja förbereda middag....blir husmanskost ikväll....Kålpudding :)
Mannen är i Malmö och kommer väl kanske om 1,5 timme nånting...men får handla lite för vår veckohandling får bli tidigast imorrn.

Köket nästa




Kommentarer
Postat av: Josiee

trevlig blogg:)

2008-11-11 @ 17:38:44
URL: http://josieeme.blogg.se/fashion/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback