På tal...

...om inlägget nedan...

Bebiskiddo ligger nu faktiskt med huvudet neråt :) (inte konstigt jag helt plötsligt känner att jag äger ett bäcken!)
Men hur sjutton kan ungen hålla på å böka å stöka i precis HELA magen... det är fan helt otroligt! Fått ett par rejäla roundkicks (känns det som) i revbenet och strax därunder under hela föräldrakursen. Å det känns verkligen som å få en ordentlig el-stöt när det blir fullträff i revbenen.. :(
Annars gick det bra hos BM, har växt så vi ligger strax över kurvan nu. SF 32 om det säger någon nåt... å mitt blodtryck var väl på 120/60 tror jag. Vad hjärtljuden låg på har jag noll aning om, men det pickade på fint i apparaten iaf. Så märkligt att höra lillens lilla hjärta därinne... nu är man ju liksom van vid att han gör sig påmind i tid och otid, men hjärtljuden får man ju höra mer sällan så det är myyys.

Hade ju tiden hos BM vid 14 å hade lite mer än en halvtimme att slå hål på innan kursen började 15, så jag "råkade" ramla in på Åhlens mittemot... gick ut med 1 pyjamas, en body, en omlott-tröja, vantar till moi samt deo och ny blusher. Farligt att ha en stund över sådär ;)
Vilka söta Barbapappa-kläder de hade där förresten! Men jag höll emot... no barbas! haha

Kursen idag var lite blandad... lite eftersnack mest...tiden efter och med amning och sånt. Kanske bra att inte M var med idag...hade inte gett så mkt.
Vi fick skriva namn å adress på en lapp (för en återträff i feb nånting kanske) å det visar sig att tre av oss bor här i krokarna, en rentav borta på gatan! Så vi lär nog springa på varann med våra vrålåk...

Inte hört nåt från M ännu,
men nu borde väl "konferensen" vara över? Skulle gissa att hans presentation/föredrag gått kanon, men att man alltid ska hispa upp sig sådär?! Kanske inte så konstigt att man blir lite nervös när man vet att Sverigechefen å vice vd sitter å lyssnar ;)

De ska visa en återblick från biblioteksbranden i GBG på fyran i Kalla Fakta... det är tio år sen branden alltså...jaiks! På ett sätt känns det som igår, å på ett annat som om det vore ett helt liv sen!
Minns att vi satt å diskuterade med tända ljus på filosofilektionen om det... det var nog dessvärre den enda "nyttiga" filosofilektion jag hade. Vicket flum!
Dagen eller dagarna efter åkte vi till Krakow/Auschwitz på studieresa, ännu mer elände....det var en ganska så reflektiv period i mitt liv faktiskt. (jag är ju egentligen en riktig grubbelmaja)

Snacka om cliffhanger...imorrn börjar kursen om Förintelsen (igen) på historiska... nästa temakurs, ännu en "tegelsten light" på engelska att läsa....brrr


Mörkt blev det här med en gång, ska väl gå en runda i lyan å tända upp å börja fundera på vad man ska käka för mat ikväll. Kan ju faktiskt äta VAD jag vill och NÄR jag vill idag. (kan jag ju alltid annars oxå, men gör sällan)


Jag skulle vilja gå på Peter Jöbacks julkonsert i december :( Men den 13e dec vetifanken om man vill/vågar... å what´s up med det dära...Jöback?! Skyller på hormoner...som alltid ;)

Varde ljus!


Kommentarer
Postat av: Icka

Vad har du för fundering? Jag KANSKE kan svara iaf! Du kan väl mejla om det är en lång fundering? [email protected]

2008-10-24 @ 09:49:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback