I´m still sunny! :)

Sol i själ å hjärta!

Har haft en bra dag...blev dock lite stressigt plötsligt i förmiddags då jag ramlade över en annons jag inte kunde motstå! Så jag ringde på den å annonsören var minst sagt pratglad :)
Jag satt å åt, sminkade mig, fixade håret å chatta på msn med Jenny på en gång.... Om jag hade tagit bussen hade jag inte kunnat äta upp ordentligt så idag fick det bli bilen till Lund. Körde om jobbet å tankade å pratade lite (jag kan vara där en kort stund oxå faktiskt, men det är lätt å fastna!) Ramlade in med några minuter tillgodo... men gash va tråkigt att sitta å diskutera uppsats-pm :(

Hemåt igen efter 16 å ringde Lizan....som stod å vänta på bussen efter jobb...*fnissar....haha LIZA ÅKA BUSS!*
Övertalade henne att följa med mig å kolla på da wagon :) Tur du följde med, för fasiken vet om jag hittat dit själv! Vi hade ju lite småkrux trots kartläsare...haha (läs moi)

Men jo, det blev ett köp....så nu står det en bastant jäkla barnvagn här i vardagsrummet :) Skönt å ha det gjort och jag tror nog att vi ska bli nöjda båda två....kändes lite weird att inte ha Mange med som smakråd....men va säger man?
När katten är borta dansar råttorna på bordet!?!
Sen åkte vi å käkade lite på EH å nu sitter jag här....å ska BÖRJA på att plugga, ajdå....vart tog planeringen vägen Svensson?!?

Lite smoothie å plugg nu kanske? Sitter aldrig fel med smoothie ;)

Imorrn är det klippdags :s Jag som inte bestämt hur jag ska göra med hååååret :(
Hilfe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback