Poor little me

Aj... har så dödens ont i min rygg idag :( Jag får nog helt enkelt gå och kolla upp vad det kan vara, om det nu så bara är snedbelastning eller för svaga ryggmuskler så vill jag iaf veta så att jag kan få hjälp...
Kan inte gå runt å ha det såhär.
Edvin fick komma över i vår säng redan vid halv ett, för jag insåg att jag inte var i form att hoppa upp å ner i sängen för å lägga på filt och stoppa i nappen. Kom knappt ur sängen alls :( Fick ta bra med sats och tårarna sprutade.
Usch!
Så ja, jag har väl kanske mått bättre!

Igår kom vi efter många om och men iväg med vagnen på tur.
Edvin fick sig många röda kort, så han behövde minsann komma ut.
Vi bestämde dejt med Angelica & Amir samt Cecilia och Matildan i Jordbodalen. Svårt att bestämma plats när vi bor så utspritt i stan. Så igår blev det så att jag gick från mitt håll, Cecilia från sitt och Angelica fick ta le car.
Blev mkt kaffe, snack å skratt. Gott att få tjöta av sig :)
Kidsen är så söta nu när de är medvetna om varandra!
Det var intressant när C matade ankorna (även två äckliga råttor höll sig framme....UUURK!)
Som en liten parentes till gårdagens glamour-inlägg kan tilläggas att Eddo gjorde ner sig och fick ett spontanbyte på picknickfilten, men stilla kan man ju INTE vara så vi fick i den mån det gick byta blöja med honom stående i knät.
Drog anekdoten om att han satt å kissade ner Mange totalt häromdagen och vad tror ni ungen gör?!?!
JO, han kissar givetvis ner mig där han står!!!!!!!!!!
Mysigt de luxe :(
Var varmt och kliade lagom när man gick hem sen i solskenet....ONGE!

Gick hem och busade lite med pappsen som kom hem ganska så samtidigt. Sen packade vi in kissungen i vagnen igen och gick den lille kortisen bort till 29orna där det vankades thaimat :)
De firade 2-årig förlovningsdag, och som jag sa, det är ju kul att man kan fira någons förlovningsdag när man inte har någon egen....men nej, jag är INTE bitter!
Var inte där så jättelänge för det var läggdags för lille E, när vi kom innanför dörren härhemma var det raskt i pyjamasen och välling på 2 röda som gällde.

Jag gick å la mig redan vid 22 igår, välbehövligt!!

Idag ska jag förhoppningsvis inte göra så mkt alls... behöver röja i klädkammaren så att där öht går att komma in :s
Edvin sover sin första lilla nap och jag har lyckats få i mig en kopp kaffe, hade tänkt ta en dusch men har inte orkat masa mig ur soffan och han vaknar väl närsom.
Kanske skulle slänga ut lite kläder på Tradera? Mkt urvuxet som bara tar plats.

Any day now kommer förresten en syssling till världen :) Är beräknad till på lördag, så jag håller koll på webbisarna från hemmavid.

Nu vaknar pys!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback