Tar tag i saker...

Åh det är skönt när man känner att man fått tummen ur en smula. Ibland är det som om man har halva underarmen fast...ja...just där....och då menar jag ju kanske varken bildligt eller bokstavligt.
Vårt babyskydd är nu iaf sålt, bärselen ligger ute på Blocket, kläder på Tradera går ut en del idag.... Ska ge bort lite till M:s bebis, har den tittat ut än tro?!?! Är på övertid iaf...
Sitter å kollar sulkyvagn, dags å hitta nån smidigare känner jag. Idag har jag dö-ont i ryggen efter att ha kånkat vagnen upp för backarna från stan. Hittar vi en som helt kan ersätta den gamla är det kanon, vi har ju inte plats att hushålla med två direkt. En paraplysulky vore ju kanon, men kanske inte så lattjo att köra runt med i snöslask i vinter ;)

Tänkte jag skulle sitta lite i lugn och ro och titta igenom behandlingar sen :) Har ju fått en ansiktsbehandling av Mange för läääänge sen och så fick vi "sonhustrur" varsin kroppsbehandling av svärmor i julklapp.
Dags att casha in :)

Har kanske tänkt om lite om den ena lila klänningen...tyckte den var lite väl dyr först, men kom sen på att de ju var på rea dessutom! haha...får bli en andra provning i lugn och ro...

Ja lugn å ro var det...det är det INTE här just nu....STORA bokstäver från sonen här.

Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback