Lite feelings iaf!

Hoj hoj i hem å stuga!
Vågar inte ropa hej ännu, men det känns som om lilleman är lite på bättringsvägen. Inte haft feber på ett dygn nu iaf så idag har vi faktiskt varit ute å promenixat.
Målet var söder och Söderpunkten för att se om jag kunde hitta något i klädväg till oss båda och resterande julklappar. Hittade en halv outfit där till mig iaf... tyckte det var mkt folk i rörelse för att vara en söndag, trodde ju inte att det skulle vara öppet nere på stan men sesåfelmankanha! Så vi valsade runt nån runda på stan oxå, hittade en hel outfit där oxå till mig så den tidigare halva outfiten ska jag nog lämna tillbaka imorron.
Julklappar till två smågrabbar inhandlades oxå, fysören så svårt det är att handla till treåringar som har allt?!?
Så nu är nog alla julklappar utom 1,5 inhandlade... har till lillebror och en liten grej kvar till gudbarnet och tillika 6åriga tösen som är om möjligt ännu svårare att köpa till.
Sen tror jag att julklappsracet för i år är över...får bocka av listan ikväll och inventera julklappsberget för säkerhets skull.


Lilleman sov hela racet igenom :) Nästan i tre timmar snusade han gott där i vagnen och vaknade först då vi var på väg till bussen. (Gick ner men beslutade att ta buss hem då det var så dåligt plogat och isigt å knökigt på vägen ner)
I eftermiddag har Liza varit här en sväng på kaffe, alltid lika trevligt.
Vi beslutade att det får bli ett Väla-besök och lite Ikea imorrn fm... tror minsann jag ska köpa den där bokhyllan till Edvin i julklapp även om jag sagt att han inte ska ha mer julklappar. Bokhyllan ska han ju ha i vilket fall liksom ;)

Efter några alltför tunga dagar känns vardagen liiite lättare igen. Edvin sov riktigt bra inatt, typiskt nog hade jag stora probs med att somna bara för det :( Låg å vred å vände till klockan säkert var tre.
Idag som först har jag börjat få lite xmas-feelings, antar att det var den friska luften och julstämningen nere på stan som spelade in. Härhemma är ju inte mkt jul direkt... blir ju inte så när man inte tänkt fira här.
Men nu längtar jag till julafton :)

Nähä, ska väl slå in de paket som är kvar att slå in och sen passa på å softa lite i soffan. Edvin somnade SENT ikväll igen så man får aldrig nån riktig tid för sig själv numera :(




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback