Vi målar om...

...därför har vi fullt upp den lilla "lediga" tid man får med en väldigt aktiv ettåring ;)
Han står här jämte och har en väldigt hög men glad ljudvolym, var finns off-knappen?

Vårt julfirande har varit toppen, trots att ovan nämnde redan på lilljulafton välte granen :/
Men med uppbunden och säkert förankrad gran kunde firandet fortsätta.
Julafton firade vi först hemma hos M:s storebror med familj, hela släkten samlad. God mat, okänd tomte och hutlöst mkt paket kan vi väl sammanfatta det hela med.
(Ska jag vara riktigt sanningsenlig så började ju julafton hemma hos mina päron förstås, vi sov ju där...)
Efter Kalle, Tomte och att ha avnjutit min pepparkakscheesecake (kan jag faktiskt rekommendera) så styrde vi kosan genom skogen och hem till mina päron igen.
Där var det återigen paket i långa rader och lite gott att äta innan vi alla stupade i säng.
Juldag med traditionsenlig kalkonmiddag hos svärisarna, lilleman liked it a lot :) Innan dess hade han varit ute på pulkafärd genom samhället med sin morfar, morbror o morsa. Var ju lite sisådär med snön då det just den här dagen bestämt sig för att töa bort på vägarna. Men morsa och morbror blev lite wild and crazy och åkte snowracer på tomten. (tomten som i gräsplätt, inte mannen med vitt skägg då asså)
På annandagen åkte vi till syssling Nils på eftermiddagen, var tänkt att vi skulle dra en pulkarunda då men det hann mörkna innan vi kom ut förstås. Blev iaf fika och en massa lek för de små herrarna. Vildarna!
Den 27e åkte vi ner hit tror jag minsann. Här nere har vi fixat och donat med en massa. Varit på Ikea, byggt bokhylla och försökt få lite färdigt i Edvins rum, K-rautabesök en masse...I förrgår var vi i Ekeby och köpte en ny soffa, blir levererad nästa vecka så om nån vill ha vår gamla soffa, hojta!
Och nu har vi alltså målat i två dagar.
Vårt förut så lila-bruna (?) vardagsrum ska nu bli vitt vitt vitt :) En process som tydligen ska ta tre strykningar per vägg, suck! Vi har nu hunnit med två lager på tre väggar, så vi har ju en hel vägg kvar plus en sista strykning.
Igår hade vi tur att Edvin långsov på dagen så vi hann måla massor. Sista lagret strök vi igår vid elva eller nåt.

Nyårsafton idag, inga planer här. Vi är bjudna till en fest i V-ö men känner inte för att lämna bort Edvin på nyår sådär. Att ta med honom är ju uteslutet, det är inte en speciellt barnvänlig fest om jag känner festfixarherrarna rätt. Hade väl egentligen tänkt hitta på något med P,L & L men vi verkar som vanligt inte riktigt fått tummarna ur där. Svårt när de bor där uppe och vi här, långt att bara åka emellan och svårt att hitta mellanting.
Stugan har varit påtänkt, men där är så fasligt kallt och ruggigt nu på vintern. Sist vi var där på nyår blev jag ju sjuker efteråt :/
Snackade igår om att vi kanske bara kunde åka å sätta oss för en god bit mat nånstans, komma hemifrån lite där det är en enda röra nu när man inte ens kan umgås normalt. Det blir inget soffhäng direkt!
Vi får se, jag är inte mkt för märkvärdiga tillställningar på nyår faktiskt.

Önskar iaf alla er en trevlig dag/kväll/natt och hoppas att ni får ett gott nytt år!

Hörs nästa år ;)


Kommentarer
Postat av: Emma

Gott Nytt År på er!

Hoppas vi ses nästa vecka! Kram

2009-12-31 @ 14:54:35
URL: http://ekjensen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback