090220

20 februari, fredag...

Trots en BRA natt är jag rätt sleten, mest fysiskt i kroppen konstigt nog?! Märkligt öm i ena låret, fattar inte vad jag gjort. Inte kan det vara lilleman som sparkat mig så? Reagerade på det inatt iaf då jag vaknar o märker att vi somnat tätt ihop när han ammat...vaknar av att han sparkar mig ;) Måste ha somnat när han fick käk runt 12?!?
Ryggen känns som om den går av närsom, axlar är sletna och det knäpper i ben och fötter....vafan trodde jag närmade mig 30-strecket, inte 90 :(

Blev lite stimmigt här igår innan jag väl kom ner på stan. Hbg-hem ringde FINALLY å vill givetvis komma på studs, men jag var ju på g ut. Hade tandborsten halvt i truten och tandkrämsskum överallt när jag fick ringa M å höra hur vi har det med nycklar då de ville vi skulle sätta en i tuben.
Masade iaf oss ut i snöovädret....saten som det snöade! Urk...
Mötte upp flicksen på stan och vi kom fram till att vi skulle börja med lite käk. Hamnade på Åhléns café (oh my vilken surprise?) där vi klämde i oss veg.buffé och den obligatoriska semlan...gahhh
JAG HAR NU GJORT SLUT MED SEMLOR.....inte en endaste till tack!
Lärde mig en massa saker...otroligt nyttig kunskap dessutom... hur har jag klarat mig utan ordet pattaglött (?) i alla mina dar?! ;)
För er icke-skåningar som läser kanske jag ska översätta ordet...det betyder tydligen spädbarn!

Valsade sen runt i diverse affärer i jakt på kläder, men vad är jag egentligen ute efter?! Kärade ner mig i ett par jeans för nån vecka sen å nu när jag äntligen fick prova dem tyckte jag inte de satt bra :( Jag fullkomligt ÄLSKAR baggy-jeans, men iom my large ass så blir baggy sällan så baggy på mig :(
C hittade en liknande modell som givetvis satt som gjutna på henne, så jag var lite tvär och bitter innan jag gav mig fan på att röva ska bli lite mindre (och att jag fick bekräftat av flicks å av butiksbiträdena att brallorna satt som de skulle trots allt!) och de fick följa med mig hem!
Hittade giiiivetvis ingenting alls i de butiker jag har presentkort...men de brinner ju förstås inte inne.
Efter jeansköp sög det lite i tarmen igen (ajdå, så sa man alltid förr när man skulle ut å partaja!) så vi hamnade på EH för lite fika. Trångt fik med för starka spotlights tycker jag å Eddepedde.
Ringde å mötte upp M så vi slog följe hem...

Tack för en mysig heldag girls :) Blir så många skratt och det är preciiiiiis vad man behöver då man egentligen är lite småbutter och trött.

Vilka reflexer du har på din kärra Angelica ;)

(jag hade ju så trevligt med mina mamas att jag skippade återträffen....btw... ville inte bryta upp innan vi ens hunnit börja shoppa hallåee)

Zombieföräldrarna åt lite soppa och nattade kiddo.
Sen hade vi skilda intressen vad gällde utbudet på teven så jag hamnade i sovrummet...under täcke...och vaknade av att M pussade mig i pannan. Hade lyckats se ca 5 min av Criminal Minds innan jag slog igen di blaue.
Det är inte mkt jag följer på tv numera, går så mkt skit...men just CM vill jag ju se å då somnar jag :(

Så inatt har jag sovit mucho gott... envisats med att sitta upp å amma sen efter kl3 å sen dumpa över kiddo i sin säng och tror vi båda har sovit mkt bättre. Han har inte legat och sparkat å gnytt lika mkt iaf.
Om jag sitter upp håller jag ju mig dessutom vaken så jag ser så att kiddo får i sig käket ordentligt istället för att bara ligga å snutta å somna.

Givetvis hade Hbg-hem ringt till M o sagt att de inte hunnit eller fått nåt förhinder så de inte alls varit här å kikat på fönsterna. Så de sa att de kommer förbi idag...BRA för då kan de inte avfärda det som att inte vara nåt problem...Idag är jag hemma och poängterar alla brister och hur vi verkligen upplever det.

Puttifnask sover här jämte mig....ser sååå gott ut!

En liten jämförelse:


 

Edvin enbart några dagar - Edvin 2 månader

Nu vaknade underverket :) Nu ska vi gooooosa! (och sen behöver det städas...men det kommer sekundärt)


Kommentarer
Postat av: Evelina

trevligt med lite shopping och tjejsnack :-)

Hoppas Hbg-hem fixar det nu!

kram

2009-02-21 @ 10:32:00
URL: http://metrobloggen.se/evsi

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback