Allmänbildad eller smart?

Jag och M kan ha vilda diskussioner om huruvida jag är smart eller allmänbildad...jag vill ju givetvis ha det till att jag är smart! Det låter ju skitbra...?
Visst kläcker man ur sig saker som "fan va smart jag är!" inte säger man "åh vad jag är allmänbildad!" eller?
Jag propagerar iaf för att jag är smart...sådeså...
Sen det där med kunskap är ju alltid relativt, right? Jag är expert på att kunna helt värdelösa saker och det är skämmigt hur dumma saker som fastnar i min gråa klump däruppe!
Att tentaplugga in ett krigsförlopp var för mig oftast en omöjlighet, däremot att lära mig att en kung såg si eller så ut satte sig däremot...suck...Att Drottning Kristina föddes med segerhuva, var enormt hårig och omnämnd som hermafrodit är ju ohyggligt viktigt att veta?!
Innerst inne kanske jag borde erkänna mig allmänbildad...? för smart kanske snarare är om man har lätt för att lära nya saker och jag är väl lite som nån gammal hund där...svårt å lära mig sitta :s

Känner noll motivation till å plugga mer....fick ett infall häromdagen att jag vill ha en egen vintage-butik...sälja fina gamla klänningar, koppar, fåtöljer...smycken...jaddejadde..

Jaja... solen var här men försvann :( Ville ju ta en promenix i solen... nu är jag noll sugen på att gå ut alls, drar bara in en massa snö i lyan och hallen flyter iväg...

Hade tänkt åka bort till jobbet å fördriva lite tid med att tvätta bilen, byta lampor å sätta dit det där förbenade skattemärket...men jag orkar inte :(
Pysas vaknade vid tre inatt å har pucklat på morsan ganska rejält...han ligger nöjt/mätt jämte mig å pratar och "småskrattar" nu... måste klippa hans naglar för min hals är helt uppriven! eller får han ammas med vantar...haha..vicken syn!


Fått ett litet pysselinfall... vet inte vad jag ska pyssla med bara :(
Nåt måste jag göra nu för myrorna i baken blir allt fler!




Kommentarer
Postat av: Ciliah

Ha ha! Klart du är smart! Det är jag med! Och självutnämnd expert på värdelöst vetande :)

2009-02-18 @ 13:25:01
URL: http://ciliah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback