Gokweller!

Söndagkväll och här sitter man däsen efter att ha "festat" till kvällen med kaffe och kladdkaka (jo den där förbaskade lilla klicken grädde oxå...).
Jag tror det ligger nånting i det myntade citatet "ska ni fortsätta fika sådär ser ni snart gravida ut igen!". När man fikar så frekvent med sina mamas kanske man borde hålla igen på fikandet härhemma?! grrr
Karaktär Svensson, googla upp det är du snäll! ;)

Jag vill inte heta Svensson längre...jag vill ha samma efternamn som min son! *hint hint Mange!*

Såååå, vad har vi pysselisysslat med denna helgen då? Bra fråga...!? Noll planer, noll gjort?
Var tänkt att vi skulle få ihop en liten soldejt jag och Lizan igår (och dagarna innan dess oxå iofs) men vår plan med å få lillkiddo i säng funkade sådääär. Vi gick en sväng med vagnen *host...till Bogarts å köpte snask...host* för att se om han ville sova för natten sen. Tänkte då svänga iväg en halvtimme till solarieholmarna....MEN vem ligger å kikar på oss med sina stora blå då vi kommer in i trapphuset? Jaha...var ju bara å avboka planerna...
Så istället blev det lite gos, badande, käkande och SEN somnade en nöjd kille i sin säng och sov gott.
Inatt har han inte joxat så mkt och jag fick en chock i morse då han väcker mig tokpigg och glad å jag ser att klockan är halv tio! Men likförbannat är man toktrött?!
Haft en riktig mysdag idag...ganska mkt pappamys har vi fått klämma in oxå, mkt välbehövligt! Jag har lärt mig filma nu :) Så framöver ska här nog dyka upp nåt klipp...mästerredigeraren M ska bara få rätt format på klippen först.
Planerade att sitta å låta honom mys-sova hos mig i soffan ikväll (finns det nåt goare?) men varje gång han somnade in så väcks han av M:s förbenade jäkla hosta :( Så det blev lite gå-vaggande innan han nöjt gossade in sin nos i sin "Da-Da" (snutten! och ja den heter så, märket alltså...inte så att han säger det eller vi heller för den delen..ehh) och sover nu så gott så gott!


Har tänkt lite på en fundering som dryftats i vårt lilla forum på Familjeliv... många frågar om man har en snäll bebis som låter en sova om nätterna osv... Vadå snäll?!? Om man nu inte får sova om nätterna, är bebisen elak annars?
Förstår ju hur man menar såklart, men man kanske ska använda ett annat ord. Nöjd? Belåten? Lugn?
Jag vill påstå att jag har en "snäll" bebis eftersom han faktiskt är ganska så lugn och lätt att hantera, lätt att "läsa av" vad felet är för det mesta om han är gnällig.
Skrik= ro hit tutten morsan I´m hungry!
Gnäll= gå å vagga mig tills jag somnar pliiiz! (han avslöjar sig själv genom att skälla/jollra högljutt med nappen i munnen å det låter tokgulligt!)

Näe... bara skit på teven så jag får väl surfa vidare! Braaa sugen på å nätshoppa lite...  :P men näe jag ska försöka hålla mig. Puttifnask ska få lite nya leksaker :)
Blivit inbjudna på 35årskalajs oxå...så här bör bantas så man kommer i annat än sina baggyjeans! haha


Ny vecka snart...ska göra veckans 2do-lista!

Kommentarer
Postat av: Ciliah

Jag vill också shoppa leksaker, till pyttan!

2009-02-23 @ 09:02:00
URL: http://ciliah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback