Moi moi mukkulat!

Minns hur jäkla arg man blev då man på tv fick syn på barnprogram å då man kom närmre upptäckte att skiten var på finska! :)

FREEEEEEEDAG! Veckorna går ju tokfort... dagarna bara rullar på så man blir alldeles dagvill, vet inte hur många ggr igår jag trodde det bara var onsdag.

Var en jobbig natt natten till igår så vi var lite möra... lillis vaknade väl runt halv fem och fick komma över i vår säng men där var det hoolabaloo i stort sett till det att Mange gått till jobbet :(
Bara å bita ihop (dricka femton koppar kaffe) och komma igen...
Hade bestämt promenixdejt med Angelica och Amir så vi traskade ner till stan å mötte upp dom strax innan två. Så liiiiten Amir är jämfört med Edvin! haha... iofs så skiljer det ju en månad dem emellan ;) Jag bara titta på honom å tänkte att "så liten har väl då ALDRIG Edvin varit?" å näe det har han ju faktiskt inte heller...inte på denna sidan magen :)
Blev kanske inte så jättemkt till promenad, men tanken var god...hihi
Vi hamnade på Åhlens Café för A vart lite hungry...å där fick vi sällis av en kopp kaffe å semla :s
Vi som inte skulle shoppa hamnade iaf i klädbutiker...aj aj
Fick iaf med mig 2 amningslinnen, 2 amningströjor och 2 pyjamaser till E hem :) Å tack vare mina kära presentkort gick kalaset bara på strax under 200 kr!
Sällskapade med fadern hem sen och det ramlade i två pizzakartonger i vagnen på vägen hem....semla och pizza, fy Svensson!

Liza var förbi en snabbis här sen. Jag hade tänkt tvätta efter tvättid men prioriterade att hoppa i duschen. Satte upp tvättid idag vid 7 men när klockan väl var morron kom jag på att jag inte alls kan tvätta! Slut på tvättmedel goddamn it...suck...
Så idag får vi handla lite å hoppas på ledigt i tvätten ikväll/inatt istället.

Sovit GOTT inatt!!!! Efter lite stökig och skrikig kväll somnade lilleman i sin säng, ingosad i sin snutte han fått av farmor ;) Där sov han sen med undantag för lite mat och blöjbyte till strax efter klockan sex i morse då han fick hoppa över hos de gos-abstinenta föräldrarna <3
Låg å stökade/mös till halv nio då vi gick upp å nu sitter vi här...eller ja...jag sitter å dricker kaffe och pysen vilar de blå igen jämte här i soffan.

Planerna för dagen är som följer:
11.00 fika hos Ciliah och Matilda :) Tror även att Sophie och Tristan gör oss sällis! Kul
13.15 Vuxen-allvar då vi ska till Familjerätten och skriva på papper och godkänna faderskap
Tänkte kanske ramla förbi en snabbis på jobbet? OM vi hinner innan fikan...kanske lite väl optimistiskt...
Handla lite skulle inte skada, dumt dumt dumt att göra en fredag I KNOW...men det kanske i nödis bara blir på Ica jämte...(vore inte tråkigt att besöka Familia...när man ändå är ute å rastar bilen...hihi)

Vi får se! :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback