Ordning å reda, pengar på freda'

Idag har lilleman sovit i stort sett hela dagen, förhoppningsvis sover han bort förkylningen. Var ju nästan samma visa igår och jag hade mina föraningar om en vaken och jobbig natt men han sover så gott så gott även om nätterna :)
Hoppas på lugn å skön natt inatt oxå!
Har hunnit kolla över hans garderob iaf...rensat ut allt smått och lagt i stl 62 och 62/68.
Får se om det blir några inköp av nytt, som en käftsmäll på posten kom det brev från CSN idag...trodde de glömt bort mig, men icke nu heller! Så i feb är det dags å betala in igen :( Så jag vinkar hejdå till mitt efterlängtade frisörbesök på obestämd framtid. KAN ju iofs klippa mig lite billigare än jag  brukar, men vill inte byta frissa å riskera att bli missnöjd. Why settle with less? Då väntar jag hellre...
Läste nånstans att det var inne med utväxt, synd att jag inte är så hipp å kan skylla på det ;)

Kom även inbjudan till föräldragrupp! Så i slutet på feb börjar vi gå på sånt oxå...

M är hos M2 och spelar lite och skulle väl käka där oxå gissar jag... vi som saknar pappsen litegrann :( Hoppas han kommer hem innan lillen sover för natten iaf.

Som en käftsmäll2 märkte jag igår hur en av mina visdomständer har växt ut....usch! Hade ont i munnen där innan jul, men då hade man ju allmänt ont överallt ;)
Har sett oroväckande röntgenbilder på hur de vill växa ut och hoppas de kommer på bättre tankar. Varken råd eller lust å joxa med tänderna nu :(  Fick mail förra veckan från tandkliniken men det raderade jag fort å lätt...


Billigast måste ändå va å se ut såhär? Men då kanske man tvingas rostbehandla eller putsas på nåt vis iaf...






Kommentarer
Postat av: Anonym

Grattis Edvin, på morgondagens namnsdag! =)

2009-01-27 @ 21:32:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback