Så att det knakar...

Måndag igen, ny vecka och nya tag?

Helgen har varit skön, inte gjort alltför krävande saker ;)
Började helgfirandet perfekt! I fredags var "Nils Karlsson syssling" här på besök med sin mamma. Lägligt nog så hade vi ju fått punka på vagnen så tråkigt nog (not) fick vi börja dagen med att åka till Babyland där de fixade biffen för hundra spänn! Passade på att köpa en BabyBlörn bärsele oxå så att mammagrisen kan följa med när jag städar, tvättar å lagar mat typ... Fick även låna en bärsjal av Maggis så man kan variera lite....bärselen går att använda upp till 12 kilo tror jag så den funkar ju att ha lite längre, inte lindar man väl in en så tung unge? (bär kanske inte heller på så vis...vafan vet jag...haha)
Med vagnen i form gick vi ner på stan... åt en bit mat å tittade lite i affärer innan vi slog följe med M hem från jobbet. Småkillarna var på riktigt bra humör, bara den här lille som måste skrika lite när man ska klä på honom ytterkläder ;)

Lördan tvättade jag... vad gjorde vi mer? Säkert inte så mkt....vilket var skönt.
Gick en runda med honom i vagnen, kommit fram till att vi oftast inte kommer ut i hissen ens innan han somnar i den :) Å sen sover han som bäst i några timmar så man kan få lite småsaker gjorda.

Söndagen var likadan, minus tvättande...haha...så vad jag gjorde då undrar jag?!
Lärde mig läxan att kolla ut genom fönstret innan jag bylsar på oss kläder och beger oss ut med vagnen iaf... när jag kom ut såg jag att det ösregnade....så vi tog en snabbis å slängde soporna å gick runt huset bara å sen sov han i några timmar...haha...

Inatt har lilleman hållit mamsen vaken i några timmar....bökar å stökar å stånkar å bånkar när magen jobbar som sören framåt småtimmarna, så i eftermiddag har vi legat i sängen å sovit så skönt.
Förmiddan s
penderades på Söderpunkten och Bvc... har letat febrilt efter en ny overall till pysen då han är så lång att 56 inte funkar men vår overall i 62 som vi har är tokstor... så jag ville ha en sån vit "påse" som han hade i 56 fast i 62...hittade den till slut på KappAhl men bara i stl 68 :(
Hittade en svart sak annars som vi ska testa om den passar bättre... påsen har ju dock vart helt perfa så det svider lite att jag inte hittar den. Får leta tossor å vantar en annan vacker dag för idag svettades jag ihjäl i affärerna då jag bar honom i bilstolen...
Bvc-tid vid 11.30 idag då, utan pappsen denna gången å allt var så bra så bra sååå. Han har växt en cm å är nu 59,5 cm och har på en vecka gått upp inte mindre än 410 g! Så nu väger guldklimpen 5300 :)
Åt en bit mat när vi kom hem och sen har vi som jag skrev i stort sett bara sovit...skönt!

Nu är det pappa-kommer-hem-dags...ryktet säger att vi ska till Babyland å kolla nattlampa.

Händer inte jättemkt i mitt liv just nu, men det trivs jag med! :) Ska nog lägga om min "karriär" och bli hemmamamma!

Måste passa på å tacka moster Netta för den jättefina slipovern som syns på bilderna nedan...fattade aldrig att du stickat den själv! :)

Lite andra bilder på lilleman:



Sitter mer å mer i babysittern...
Gillar att bada! Låg bara å njöt igår när han fick en plaskestund, å var lika gott att bli torkad och ompysslad av pappsen efteråt.

Det divideras fram och tillbaka om vem pysas är lik av oss två. På badbilden i mitten måste jag nog erkänna att jag ser liiiite drag av mig själv. Men annars....nope!

Vi har nog lite samma minspel oxå...haha




Kommentarer
Postat av: Icka

Bra badbalja ni ser ut att ha! =) Lik vår. Den är så händig även om den är stor! Min faster bar min kusin i bärsjal tills hon var 2 år typ! =) Man kan knyta upp barnet på höften så kan man stå vid spisen samtidigt!

2009-01-19 @ 22:04:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback