11 månader <3

15 november idag och med andra ord är det bara en ynkaste månad kvar tills min älskade lille busunge fyller ETT ÅR!
Stora killen ♥

Söndag idag, konstigt nog har den här helgen känts ganska lång?
Kan det vara för att vi tog "helg" lite tidigare i fredags då vi (me and the little one) mötte upp fadern nere på söder för att vi vuxnare två skulle ta svimpa-sprutan?
Vi var ju inte direkt ensamma om att ha droppat in just då, men det gick ju snabbt som en fjärt tack å lov fastän det var en 25-30 st före oss i kön. Edvin fick strutta runt på golvet där en stund och flirtade vilt med tjejerna ;) Flirtkula!
Kändes ju knappt å få sprutan... nu i efterhand har jag blivit lite små-öm i armen, känns lite som ett blåmärke eller stundtals som om man har träningsvärk. Lite huvudvärk och trött har jag haft men om det beror på sprutan eller ngt annat är jag inte kvinna å avgöra.
Mange är (givetvis, han är ju karl!) lite klenare och har ont i hela kroppen....säger han iaf ;) Vi har pregat oss fulla med högsta "tillåtna" dos med Panodil och jag inbillar mig att det hjälpt, men jag ska inte ropa hej ännu!

Hyrde med oss film på vägen hem från spruteriet och vi käkade god ceasarsallad á la Ugglehuset och försökte se klart filmen...lilleman sov oroligt så när det var 40 min kvar fick jag ge upp då jag gått å lagt om honom säkert 15 ggr. Försökte se klart filmen då han sov middag igår men nope...han verkar känna det på sig!
Så Leo Gaut fick bli halvsedd :(
På eftermiddagen fick vi besök av Manges kollega, hans fru och deras lille son Harry som är en månad gammal bara :) Helt otroligt vad små bebisar är, jag kan inte fatta att Edvin faktiskt var så liten.
Edvin var nyfiken men blev sympatiledsen då Harry blev hungrig :) sötunge!
De tog iaf tacksamt emot lite av våra bebisgrejer som vi ju inte vill flytta med oss till nästa boende och jag är tacksam att jag slapp lägga ut det på Blocket.
Käkade pizza igår och glodde på Körslaget för första gången...skönt att hemsket är slut för jag tycker inte det är ett dugg underhållande.

Tidigt i säng och har sovit gott. Edvin har de senaste nätterna bara ätit välling en gång per natt så det har blivit lite mer sammanhängande sömn.
Klockan sju ringer klockan varje morron (Edvin sätter sig i sängen och börjar busa) så det är bara att gilla läget och gå upp.
Idag tvättar vi (Jag o Edvin) och har hittills bara hunnit äta lite frulle och röja lite halvdant i köket.
Ska väl skriva upp en 2do-lista över flytten så att vi inte missar något, försäkringar, tfn, adressändring, släphyra och annat nyttigt.

Hoppas ni har en bra söndag! Jag hatar söndagar, men eftersom gårdagen kändes som en söndag vet jag inte vad det känns som idag?

So long!


Längtar till sol och bad! Ser fram emot att åka till ett All Inclusive med vårt lilla bustroll :)

Överst Djerba och Zakynthos nederst

 

Nu är bustrollet vaken igen ♥




Kommentarer
Postat av: Sofia

Vi planerar redan att vi ska åka till ett varmt land, All inclusive, med vår bebis när den blir större. Och den ligger fortfarande och gottar sig i min mage. :-) Längtar massvis!



Det känns f ö som i förra veckan som du "kom ut" som gravid på bloggen. Det är sjukt vad tiden går snabbt!



Kram

2009-11-15 @ 13:48:38
URL: http://blivandemamman.blogg.se/
Postat av: CiliaH

Grattis till sötaste Edvin på 11-månadersdagen. Matilda skickar en massa pussar :D



KRAM

2009-11-15 @ 17:22:00
URL: http://ugglehuset.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback