3 days left

Torsdag idag och den har väl i stort sett varit som alla andra dagar.
Vi passade på att gå ut en sväng medan det var uppehåll, slängde en massa återvinning och sopor - det är ju rent hemskt vad skit man samlar på sig!
Sen blev det ett besök till Willys där vi dumpade massa pant och köpte lite gott å blandat.
Edvin har käkat jättebra till lunch, inget spottande eller äcklande alls! :) Så han fick lite yoggi till dessert....dutti ponte!
Mange blir i Malmö hela veckan ut (å kanske längre?!) så han tog bilen idag igen....mitt nöt glömde ta ur stolen igår och idag var jag inte människa att tänka på den. Annars var det tänkt att hälsa på Alex en sväng och busa lite på Busfabriken igen...får vänta till nästa vecka verkar det som.

Edvin har kommit på att han klättra upp i både vår säng och i soffan nu :( Så jag har hjärtat i halsgropen hela dagarna... Idag damp han ner från sängen, jag vände ryggen till i 2 sek å när jag ser att han inte är kvar i köket fattar jag att han gör bus. Hann precis komma in i sovrummet å se honom sätta sig upp i sängen men för nära kanten och PANG rätt ner i golvet :( Tur i oturen slog han i kroppen före lilla huvudet...

Laddat in en himlans massa hundra bilder till Extrafilm nu iaf...seeegt, men ett måste känner jag.
Känner mig lite bakbunden när jag står å stampar med flyttpacket :( Inga lådor kvar och städa är lite väl tidigt än...
Syck!

Den lille mannen ville tydligen inte sova mer än 30 efter lunchen....så snart blir det nog en längre nap, möjligen med sin mamma för hon är inte helt pigg.
Energibov?

Jäjä...ska inte sitta här å såsa...

Kommentarer
Postat av: Annica

Ajaj, vilken tur att han inte slog i knoppen först. Det går undan nu med dom små!!

Tror du jag var duktig idag då?? Näää, just det. Vi var ute en sväng i regnet och sen hamnade vi hos grannen som nyss bakat bullar... Haha.



Ha en fin kväll!

Kram!

2009-11-26 @ 19:10:59
URL: http://fruitloop.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback