Bustroll :)

Efter att Edvin sovit som nedklubbad ett tag fick vi lite eld i baken då vi blev tillfrågade om vi ville hänga på till Busfabriken här i stan. Tanken var att bustrollet skulle få busa av sig ordentligt så han kunde somna gott ikväll, slippa bråkiga nattningar som det varit de senaste kvällarna. Givetvis var det för det trevliga sällskapet oxå!
Perfekt att det är gratis för barn under 1 år och vuxna går alltid in gratis :)
Edvin busade runt som sjutton...bollhav, rutschkana, karusellhäst, hoppkuddar ja ALLT möjligt skoj! Som grädden på moset festade vi till det med fika och Edvin fick en kula glass att smaska på. Är det kalas så är det ;)
Efteråt åkte vi till Babyproffsen en snabbis innan vi hämtade upp M på jobbet och körde hem. Gissa vem som somnade som en stock i bilen? Jättetrött buskille ♥

Härhemma blev det varken hämtmat eller bubbel...haha...vi är hopplösa!
Edvin somnade efter bara en halvtimmes bökande, vilket var skönt. Nu sitter jag å ska kika på Criminal Minds, har hela soffan för mig själv då M gått å gömt sig (?) i sovrummet han oxå.

Imorrn förmiddag ska vi till sjukan med Edvin, först röntgen och sen ortopeden. Ska väl förhoppningsvis ÄNTLIGEN få pojken helt friskförklarad och ute ur systemet gällande alla de remisser barnläkaren skickade från BB. Denna undersökning har vi dock inte haft någon som helst oro för då det redan har konstaterats att han inte har något fel med höftlederna men måste ha en sista undersökning nu när han fyller ett.

Sen vet i 17 vad vi ska hitta på? Njuta av annalkande helgen kanske? :P Jag är dagvill som få och har inte alls koll på dagar och datum längre, MÅSTE ta tag i och kolla upp tider och annat...
Där har vi alltså en punkt på morrondagens agenda ;)

Nu tv....




Kommentarer
Postat av: Therese

Håller tummarna för imån! hoppas det går bra.

2009-11-19 @ 21:26:02
Postat av: Evelina

Skönt när det är över och han är friskförklarad! Så söt han är din lilla barba. Kram

2009-11-20 @ 06:25:39
URL: http://metrobloggen.se/evsi
Postat av: Emma

Tack för igår =)

2009-11-20 @ 09:23:29
URL: http://ekjensen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback