Vardag igen...

Men innan vardag kommer helg...iaf nu i blogguppdatering.

Fredagen.
Blev att studsa upp å göra oss i ordning för att traska ner till sjukhuset. Fick en återbuds-tid till röntgen och ortopeden där de skulle kolla Edvins höfter. När han föddes trodde barnläkaren att det var nåt vajjs, så redan på BB fick vi dra med lillkillen i den dära plexivagnen ner till ortopeden. Ortopeden kände inget fel varken då, nån månad senare och inte heller nu i fredags så Edvin är nu helt friskförklarad från sina tre BB-remisser :) SKÖNT! Även om detta inte varit någon större farhåga såklart, men nu kan försäkringsbolaget få rätt uppgifter till exempel.
Hela resten av dagen var som i en dimma :( Hade SÅÅÅ ont i huvudet att jag trodde jag skulle avlida...och givetvis har Edvins start på dagen gjort honom till en riktig grinpelle som var arg eller busig de luxe. Jag ville bara lägga mig å sova med honom, men då vi väl lagt oss och Edvin somnat....vad händer?!?! Jo det RINGER SOM ALLTID :(
Apalägenhet som är så liten att man ska behöva vakna av en telefon som står i andra änden av lyan.
Blev inte speciellt bra på hela dagen, så kvällen var inte ett dugg bättre än dagen.

Lördagen.
Slöardag tydligen...hände inte speciellt mkt här. Packade helt slut på flyttlådor iaf. Skruvade ner några tavlor och hyllor och inventerade vad vi har på vind och nere i förrådet. Att man kan samla på sig så mkt skit?!? Inför den här flytten SKA iaf gammal skit kastas/återvinnas, därmed jävlar basta!
När vi flyttade hit hamnade så mkt garbage i lådor som "ska ses över och kastas sen, men nu orkar jag inte"....å nu står de här än. Blir vansinnig! Jag tror jag slänger skiten om inte annat, för har man inte haft nytta av det under de år vi bott här så saknar man ju det inte nämnvärt.
På eftermiddagen började jag iaf ladda om batterierna inför vår tjejkväll.
Var bjuden till Angelica på "Sexparty" som det kallas... när jag först nämnde det för Mange så sa han "är inte vi lite för gamla för sånt?!" och jo det var jag nog. Blev alltså inga snaskiga inköp alls, även om en gummipiska hade varit ett bra inköp om jag fått omedelbar leverans.
Gott snask och mkt dricka (eller inte så mkt) blev det, spelades "biatch-musik" och sen skulle jag inte alls gå ut...

...ut gick jag... Var dock ute satans så tidigt för att slippa köer så när jag och Cecilia kände oss färdigdansade och som de småsletna mammor vi är, stod hela stan i kö för att komma in...
Jo ni läste rätt, jag dansade faktiskt!
Var väl hemma och i säng nån gång efter två tror jag.

Söndagen.
Edvin vaknar som vanligt runt sju och jag får böna och be Mange dra med kiddo och att dunsta från sovrummet.
Efter att ha blandat bubbel, vodkagrogg och öl var huvudet en aning tungt...jag blir ALLTID bakis och har ALLTID blivit så att jag har betongkeps behöver inte betyda att jag hinkat i mig alkohol.
Fick iaf ligga till halv tio i sängen, även om jag fått besök och "duuu, var har vi gröten"...."duuuu, vad ska han ha för kläder". Trött som ett as efter att ha fått studsa upp på fyllan och värma välling till Edvin oxå...

Lärdom - drick aldrig mer om du inte har ordentlig barnvakt till Edvin på annan ort!

Slö-söndag som kom igång någorlunda på eftermiddagen då vi åkte till K-rauta för att köpa fler flyttlådor, samt ramlade in på Coop för att handla inför Manges nya craving (?) Ceasarsallad.
Edvin sov två timmar mellan 12-14 och det var allt han sov på hela dagen...så eftermiddagen och kvällen var inte d
irekt nån dans på rosor...

Lärdom - se ovan!

Ceasarsallad, Parlamentet, Filip och Fredrik, flyttlådepackning och sen blev det sängen.

Och NUUUU är vi framme vid måndagen, alltså 2day.
Dagens agenda är heltom...har påbörjat en packlåda och städat lite i köket.
Snabbdushat och käkat frulle medan Edvin sover. Han vaknade innan sex i morse så han har ju några timmar på kontot redan.
Tråkigt väder gör att man inte vill gå ut...mörkt å ruggigt, gör att det inte känns som om dagen kommit igång riktigt.

Får väl se vad vi hittar på, helt enkelt...

Tråk

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback