Nu tar vi helg!

Brrr...det är lite småkallt och rått här idag. Regnat hela långa dagen :/
Vi var upp och ute efter många om och men i morse och gick ner till biblioteket för "Sjung med ditt barn". En halvtimmes sjungande som inte var i närheten så bra som musikleken i kyrkan. Men det var trevligt att se lite nya ansikten och småkids, samt mina favvomammor med småfavvolillfisar.
Blev en snabblunch på biblis innan vi återigen klädde oss för att bege oss hem....dyngsur var jag, Edvin höll sig torr och varm och somnade gott på vägen hem.
Hemmet har sett ut som världskrig nummer tre så jag passade på att röja upp här medan han sov.
Mange och Edvin var hemma ensamma igårkväll nämligen och då görs inte mkt mer än absolut nödvändigt :/
Själv var jag på Tupperwareparty...haha...kom väl hem strax efter tolv tror jag. Var skönt att umgås lite utan att ha Edvin klängandes på allt och alla faktiskt.

Näe, nu hoppas jag att den där lille mannen är sugen på att mysvila lite med sin mamma... känner mig schleten och har nog en annalkande huvudvärk som jag hoppas kunna sova bort så inte hela fredagsmyset blir förstört.
Helgen är obokad än sålänge...möjligen åker vi till stugan, men det beror på vädret...inte kul å sitta där å glo på varann.

Så nu tar vi helg här på Jkpg-gatan!
Trevlig helg alla :)

Mammas barba häromdagen när han sov gott ute på balkongen. Trodde dessa ytterkläder skulle bli ett dåligt köp...var de inte och även om de nu vore det gör det inte så ont i plånkan direkt...         Köpt på Gekås för 99 spänn!!! ;)



Kommentarer
Postat av: Therese

inget fel på ullared. :) finns massa skoj där. ha det gott.

2009-10-17 @ 01:06:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback