Självutnämnd mästare ;)

Kvällskvist på Jkpg-gatan.

Sitter och tittar på pinsamma FrågaOlle dokumentär. Supar- och kn*llarresa till Bulgarien....my god!
Lillebror får INTE åka fler gånger till Ayia Napa ;) Han är (ska?) till Irland/England nu idag och där lär det väl bli rätt fritt från sånt kan man väl hoppas...men han kanske hoppas på annat vad vet jag ;)

Dagen har avlöpt i sakta gemak (säger man så?). Vi har mest varit här hemma och fejjat å grejjat. Gick en liten snokarrunda på eftermiddagen, postade lite traderapaket, köpte glödlampa, slängde återvinning och njöt av höstsolen.
Snokarrunda?! Jojomän, som den häradssheriff man är ;)
Sanningen: En dam har ringt och vill ev byta lgh och jag visste inte vart hon bodde...så jag traskade dit och snokade såpass långt in att jag såg att det är 2a vån utan hiss men att det finns både barnvagnsrum och cykelförråd...
Mästersnokaren det är jag!
På väg därifrån så korsas vår bana av en ung tjej jag tyckte mig känna igen...jojomän, dottern till kvinnan som ska återkomma imorron å kika på vår lgh. Är det ett omen? I sure hope so ;)
Edvin fick gå loss lite utomhus, krälade runt och försökte gå i sina tjocka kläder...hihi... jag hade förstås tänkt föreviga detta på bild men möts som vanligt av "Byt batteri" i skärmen....börjar bli förbannat tröttsamt!

Ikväll har vi käkat egengjord riktig fiskgratäng med gratinerat mos å hela kittet... jag måste nog fan självutnämna mig till gratängmästare oxå!
Edvin har busat järnet och sover nu sött jämte sin pappa (som inte sover?!). Han (Edvin menar jag nu då) har sovit lite oroligt nu ikväll...vaknar och bara sät
ter sig upp å blir ledsen då han ser mig som först...
Är inne i en lite väl mammig period nu :s

Jaha, gårdagen förresten... tog oss iväg på musikleken även om vi inte var så jättetaggade direkt. Men väl där så blev man glad igen, för första gången var vi där allihop samtidigt! :)
Efteråt sprang jag och C en runda på stan innan vi tog sällis hemåt. Edvin somnade på vägen hem så jag gick en extrarunda för att följa C och vände först borta vid Jordbodalen. Sååå härligt höstväder!
Jo, jag köpte en SÅÅÅ fin tröja på stan....har inte hunnit fota lilleman i den ännu. Ska försöka få det gjort imorrn ;)

Imorrn ja... ska väl snart sova en sväng. Imorrn blir det lite städande gissar jag....Jag städar och sen river Edvin ut allting igen, känns som ett Sisyfos-projekt ;)
Tur han är så söt!

Jaha...dags å tänka på refrängen...klyschigt värre!



Kommentarer
Postat av: CiliaH

Hihi, vi vill se bild på lilleman i nya fina tröjan, kan vi få se pappsens min med ;)

Kram

2009-10-22 @ 08:34:06
URL: http://ugglehuset.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback