Buhuu

Måndag igen...känns väl rätt ok kan jag tycka.
Om det inte varit för att jag och Eddiboy är krassliga :( Fan med!
Vi åkte till stugan i fredags, var tänkt att vi skulle göra stan där men det var pissigt väder så vi tänkte ta en repa på lördagen istället. Svärisarna kom oxå dit nån timma efter oss så vi har haft sällis hela helgen.
Natten till lördagen var den värsta natten vi haft sen Edvin föddes... :( Han skrek å skrek å gnällde och grät heeeela natten. Somnade kanske till i max en halvtimme för att sen börja på ny kula. Ont i hela mig!
Tokförkyld, småfebrig och antag
ligen lite ont i halsen hade min stackars kille.
Att gå på stan var alltså uteslutet, svärmor tog en repa där och erbjöd sig passa mini medan vi åkte in en sväng men jag hade inte hjärta att lämna honom. Han ville nämligen bara sova på mig, så fort man försökte flytta honom eller lägga honom i resesängen så började han bara gråta igen.

Gårdagen var ungefär likadan...han var inte fullt lika snorig (men fortfarande förbannat snorig) utan det verkar mer ha övergått i hosta. Vi behövde lite luft iaf så vi pälsade på minime och la honom i vagnen där det var lä i allt blåsande. Gick en timme i härliga omgivningar och Edvin sov så gott.
Åkte hem på sena eftermiddagen och härhemma börjar även jag känna mig lite smårisig. Halsen gör sig påmind och min näsa känns lite småtäppt :(

Vi får se om det blir en innedag idag eller vad vi hittar på... det var inte bara pys på vagnen utan det är återigen punka på riktigt så jag får väl åka å lämna in hjulet på lagning.
Min klänning ska vara färdigsydd idag oxå så jag får väl se till att komma dit o hämta den oxå...

Nu ska jag lägga ner mitt lilla huvud på armstödet här i soffan och bara slötitta på tv medans lilleman sover, orkar inte ta tag i nånting :(

Kommentarer
Postat av: Angelica

I hear you!

2009-09-07 @ 09:53:46
Postat av: Emma

Usch... Hoppas ni blir friska snabbt!

2009-09-07 @ 12:29:57
URL: http://ekjensen.blogg.se/
Postat av: Evelina

stackare!! (ja både Eddie & hans mamma)

2009-09-07 @ 14:45:13
URL: http://metrobloggen.se/evsi

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback