Höstrusk!

Oj, idag är det verkligen höst ute! Regn och rusk på riktigt... Klockan börjar närma sig nio och det känns som om dagen segar sig igång.
Mööööjligen ska vi ha en innedag idag ;)

Vilken helg vi har haft! :) För ovanlighetens skull har helgen känts lång, annars brukar ju tiden springa iväg när man har trevligt.
Gårdagen bjöd aldrig på nån brunch, det blev en bit prinsesstårta från kondiset jämte och lite fikamys härhemma istället. Patrick kom förbi en sväng oxå :)

Edvin trivs när han får besök :)


När de besökande begav sig norrut igen satte vi oss i bilen för en färd till Babyland...kom dit med färdig inköpslista trodde vi, kom hem med nåt HELT annat än vad vi tänkt ;)


Soooo, Eddie's got a brand new ride!

Mammas lilla Barba ♥ Mange kräks på mössan, därför älskar jag den ännu mer!

Pojkar kan VISST ha rosa mössa!

 

Vi tog en premiärtur ner till Videocenter och hyrde med oss Johan Falk - Gruppen för speciella insatser (?) hem. Om man gillar svensk film genre krim-action så ska man se denna. I loved it, ser fram emot uppföljaren som vi ska hyra härnäst. (den känns lite rätt i tiden nu dessutom, i värdedepå-rån-tider...)

Jaha, måndag då ja... Edvin har nog vaknat på lite fel sida idag. Det är en liten gnällis vi har här idag, kan det vara tänder igen tro? Precis lagt en ill-ilsk liten Barba som efter en halvtimmes psykbryt erkände sig besegrad av tröttheten :( Det tär ju lagom på en...

Får se om det kanske blir lite tvättande idag, går inte ha överfull tvättkorg längre för då har man helt plötsligt halva tvätten på golvet och en liten hund som kryper runt med strumpor eller än värre med underwear i munnen :s

Sau e de!

Nu ska jag trolla ihop frukost :)



Kommentarer
Postat av: caroline

Jag diggar den mössan :) !

2009-09-28 @ 19:33:29
URL: http://carolinekalvelind.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback